Neko sredo zjutraj (Keeping Faith)

Nova kriminalistična serija

Objavljeno: 28. aprila 2021.

Neko sredo zjutraj (Keeping Faith)

velški triler je nova serija na Pickbox NOW

Neko sredo zjutraj (Keeping Faith) je novi kriminalistični triler, ki ga boste od 3. maja lahko premierno gledali na Pickbox NOW. Serija ima tri sezone in vse bodo na voljo na Pixckbox NOW!

Velška serija, ki je bila najprej zelo priljubljena v Walesu in nato po vsem svetu, se odvija v dveh jezikih, velškem in angleškem.

VSEBINA

Zgodba je umeščena v izmišljeno mestece Abercorran v Walesu. Spremljamo Eve Myles kot odvetnico Faith Howells v družinskem odvetniškem podjetju. Njen mož in poslovni partner Evan izgine, ko je Faith na porodniškem dopustu, saj sta pravkar dobila tretjega otroka. Faith začne svojo preiskavo, toda ali se bo pripravljena soočiti s tistim, kar bo odkrila?

Ob Eve Myles v glavnih vlogah spremljamo Hannah Daniel, Matthewa Gravella, Bradleyja Freegarda, Marka Lewisa Jonesa, Mali Harries in Aneirina Hughesa.

NAJBOLJ PRILJUBLJENA VELŠKA SERIJA

Keeping Faith je bila v Walesu izjemno priljubljena, vsako epizodo si je ogledalo 300 tisoč gledalcev, kar jo je postavilo na sam vrh najbolj priljubljenih serij v zadnjih 25 letih. Kritiki jo primerjajo s serijami, kot sta Big Little Lies in Broadchurch, nekateri pa jo označujejo za BBC-jev biser.

Realistična in čudovito posneta kriminalistična serija vas bo popeljala na vznemirljivo, čustveno in toplo potovanje, na katerem se vam bo zavrtelo, vendar vam bo hkrati zvabilo nasmeh na obraz..

Vse tri sezone vznemirljive kriminalistične serije Neko sredo zjutraj glejte od 3. maja na Pickbox NOW!