Odlično ocenjeni filmi

Objavljeno: 8. avgusta 2022.

Na Pickbox NOW prihajajo odlično ocenjeni filmi

Gre za čarobne, nenavadne, lepe in tople filme, ki bodo avgusta na Pickbox NOW in so idealni za celo družino. Izjemni igralci, nenavadne zgodbe in odlične ocene krasijo te filme. Oglejte si, kateri prihajajo na Pickbox NOW.

The Legend of 1900 8/10

Ta izjemen film je epska zgodba o moškem, ki bi lahko dosegel vse, samo običajen človek ni mogel biti. V glavni vlogi je izjemen igralec Tim Roth, ki igra legendo z imenom “1900”. Ko je bil otrok, ga je Danny našel na ladji, na kateri je delal, in ga vzgojil kot svojega sina. 1900 nikoli v življenju ni zapustil ladje in na njej je odkril svoj glasbeni talent, zlasti za igranje klavirja. Ganljiv in poseben film, ki si res zasluži oceno, ki jo je dobil.

Od 5. avgusta

Perfect Strangers 7.7

Na topel poletni večer zaljubljen par Rocco in Eva pričakujeta svoje prijatelje na večerji. Pojedina se kmalu začne, ampak v tej lepi in malce nenavadni noči nekaj manjka. Dva poročna para začneta igrati nenavadno igro resnice. Drug drugemu berejo sporočila na mobilnikih, kar večer precej popestri.

Od 5. avgusta

Heidi 7.4

Ta pravljični film temelji na priljubljenem romanu Johanne Spyri in nam predstavi deklico Heidi, siroto, ki bo živela z dedkom v gorah. Kmalu ponjo pride teta in jo odpelje v Frankfurt k bogati družini, kjer bo delala družbo Klari, deklici v invalidskem vozičku. Čudovit film s krasnimi prizori Alp in brezčasno zgodbo je eden od tistih, ki so idealni za celo družino.

Od 5. avgusta

The Professor and the Madman 7.2

V tej zgodovinski drami sta v glavnih vlogah Mel Gibson in Sean Penn, odvija pa se v 19. stoletju. Zanimiva zgodba nam predstavi profesorja Jamesa Murrayja, ki sestavlja prvo izdajo Oxfordovega slovarja angleškega jezika. Kmalu prejme 10.000 gesel od zelo nenavadnega človeka – pacienta v psihiatrični bolnišnici za zločince, dr. Williama Minorja. Nenavadna zgodba in izjemni igralci so idealna kombinacija v filmu, ki ga ne smete zamuditi.

Od 5. avgusta

The Ideal Palace 7.1

Joseph je običajen poštar, ki vsak dan hodi ob reki Drome od vasi do vasi. Živi samotarsko, nato pa spozna žensko svojega življenja Philomeno, s katero dobita hčerko Alice. Joseph jo ima najraje na svetu, zato si zada nor podvig. Namerava ji zgraditi palačo z lastnimi rokami. Ta nenavaden moški ne odneha in posveti 33 let svojega življenja temu, da izgradi neverjetno mojstrovino – idealno palačo.

Od 12. avgusta

Vse te čudovite in brezčasne filme z izjemnimi igralci in neverjetnimi zgodbami glejte samo na Pickbox NOW!