Mogotci (Barons)

EKSKLUZIVNA PREMIERA 22.7.

Objavljeno: 18. julija 2022.

Mogotci (Barons) – zajahajte val nove serije o surfanju

na Pickbox NOW

Fenomenalna nova serija Mogotci (Barons, 2022 – ) prihaja 22. julija na Pickbox NOW! V središču zgodbe je skupina najboljših prijateljev, ki po navdihu morja ustvarja kultno blagovno znamko za surfanje.

ČUTNI POGLED NA SURF

Serija Mogotci (Barons), ki se dogaja v Avstraliji v sedemdesetih, vas bo navdušila z navdihujočo zgodbo in kulturo deskarjev v nasprotovanju z marketingom in trgovanjem. Deskarska serija čudovito prikaže zelo edinstveno avstralsko kulturo deskarjev, ki se je razvila v sedemdesetih letih. Način, kako so jo posneli, daje osupljiv in čuten pogled v te čase.

ZA KAJ GRE?

V ospredju zgodbe so podjetni deskarji, navdih pa so časi, ko so nastajale deskarske blagovne znamke, kot sta Rip Curl in Quiksilver. Snapper (Ben O’Toole) in Trotter (Sean Keenan) sta prijatelja, ki se lotita izdelave oblačil za surfanje, a se spreta in postaneta zagrizena tekmeca. Trotter pove svoji zaročenki Tracy (Jillian Nguyen), da bi rad izdelal boljša oblačila za surfanje, a da noče navadnih kratkih hlač, ki so bile v rabi dotlej. Zanj to ni le praktična potreba, temveč ideja, zasnovana na “večnem poletju”.

NOSTALGIJA SEDEMDESETIH

Briljantno posneta in zabavna serija Mogotci (Barons) pripoveduje o rivalstvu med prijatelji, umeščena pa je v opojne čase zgodnjih sedemdesetih. Čutno in subtilno razišče številne teme, kot sta rasizem in seksizem, dotika pa se tudi zgodnjih dni gibanj za pravice v družbi.

To je zapeljiva dramska serija z izvrstno igro in pristno zgodbo. Čaščenje nostalgije sedemdesetih je v središču te serije, igralska zasedba pa je fantastična. Pisano igralsko postavo sestavljajo Sean Keenan, Ben O’Toole, Jillian Nguyen, Hunter Page-Lochard, Sophia Forrest, Catherine Van-Davies in Sebastian Tang.

Zajahajte val nove serije o surfanju Mogotci (Barons) samo na Pickbox NOW od 22. jula!