Ljubi me (Love Me)

NOVA MINISERIJA NA VOLJO OD 3.6.

Objavljeno: 27. maja 2022.

Ljubi me (Love Me) – Sočna avstralska serija z Bojano Novaković

 prihaja na Pickbox NOW

Fantastična in sočna avstralska serija Ljubi me (Love Me) prihaja na Pickbox NOW 3. junija! V glavnih vlogah bomo gledali rojeno Beograjčanko, izjemno igralko Bojano Novaković, in čednega avstralskega Boba Morleyja (The 100).

Mini serija ima skupaj šest epizod, navdušila pa vas bo z izjemnimi liki, sočno zgodbo, prijetnim vzdušjem in navihanim humorjem.

O ČEM PRIPOVEDUJE? 

Gre za izjemno in včasih navihano humoristično dramo, ki se posveča sodobnim ljubezenskim težavam treh Mathiesonovih. Clara, Glen in Aaron so v različnih obdobjih življenja in iščejo ljubezen na povsem različne načine. Duhovita, sofisticirana in odkrita serija se posveča ljubezni v vseh njenih oblikah. Obenem nas opomni, da smo vsi v enaki meri pomanjkljivi in čudoviti.

IZJEMNA IGRALSKA ZASEDBA

Rojena Beograjčanka Bojana Novaković je odlična v vlogi Clare, direktorice, ki skuša prek različnih družabnih omrežij najti ljubezen. Seveda srečuje zelo čudne ljudi, dokler nekega dne ne spozna svojega soseda v bližnji trgovini. Bojano lahko gledate tudi v izjemni odvetniški seriji Razvratnež (Rake), ki je tudi na voljo na Pickbox NOW.

Avstralski igralec Bob Morley, znan po ZF seriji The 100, igra Petra, očarljivega in čednega Clarinega soseda, ki dela kot model.

Znan igralec Hugo Weaving je znan po vlogah v zelo priljubljenih filmih, kot sta The Lord of the Rings in V for Vendetta. Weaving igra Glena, Clarinega in Aaronovega očeta, in je res mojstrski.

Avstralski igralec William Lodder (Go Karts, Wakefield) igra Aarona, Clarinega mlajšega brata, ki študira in je zelo zaljubljen v svojo punco, ki pa do njega ne čuti enako.

Duhovita, sofisticirana in odkrita sočna avstralska serija vas bo navdušila in opomnila, da je ljubezen najpomembnejša. Samo na Pickbox NOW od 3. junija!