Izhod: Druga sezona norveške serije

Ekskluzivna premiera 14. januarja

Objavljeno: 13. januarja 2021.

IZHOD: DRUGA SEZONA NORVEŠKE SERIJE

O SUPERBOGATIH PRIHAJA NA PICKBOX NOW

Serija je posneta po resnični zgodbi o štirih prijateljih, ki spadajo v najbogatejši sloj norveške družbe. Druga sezona izjemne norveške serije Izhod (Exit) prihaja na Pickbox NOW 14. januarja.

Kaj narediš, ko si tako bogat, da ti ni treba o ničemer razmišljati?

Sodobna dramska serija razkriva temačen, skrit in superbogat svet hedonizma. Pripoveduje o štirih prijateljih, ki se pogosto vedejo zelo tvegano, ker jim je preprosto dolgčas. Spadajo v ekskluzivni svet bogate elite Osla in imajo vse, samo iz svojega sveta ne morejo pobegniti.

Povezuje jih poseben narcizem, a svoje prazno življenje izpopolnjujejo s hedonizmom in zabavami. Dolgočasijo se, ko se spopadajo z vsakodnevnimi obveznostmi in pričakovanji družin. Z denarjem in lažmi si privoščijo opiate in drugo nezakonito zabavo ter tako potiskajo svojo moralo do skrajnih meja. Njihova želja, da bi imeli več, je čedalje močnejša. Bodo našli izhod pravočasno ali jih bodo kaznovali za vse laži?

Ekskluzivni svet bogate elite Osla: kaj nas čaka v drugi sezoni?

Po izjemni prvi sezoni, prihaja še druga, in sicer 14. januarja. Superbogati plejboj Adam (Simon J. Berger), Henrik (Tobias Santelmann), William (Pal Sverre Hagen) in Jeppe (Jon Oigarden) se morajo soočiti s posledicami svojega razvrata. V ospredju je korupcija pri trgovanju na podlagi zaupnih informacij, kar vodi do še hujšega vedenja. Položaj moči se spremeni. William in Adamova žena Hermine začneta igrati enako umazano igro kot nujna bivša zakonska partnerja. Njihovi odnosi se zapletejo, vsi pa se znajdejo v svetu maščevanja in nespoštovanja drugih.

Izjemno drugo sezono skritega in ekskluzivnega, obenem pa tudi temačnega in nenormalnega sveta bogatih Norvežanov glejte samo na Pickbox NOW od 14. januarja!