Totti (One Captain)

Ekskluzivna premiera 15.11.

Objavljeno: 9. novembra 2021.

Totti (One Captain) – italijanska serija o nogometašu Francescu Tottiju

Premiero italijanske serije Totti (One Captain) o nogometašu Francescu Tottiju si oglejte samo na Pickbox NOW od 15. novembra naprej! Ta fenomenalna športna serija je bila posneta leta 2021 in prikazuje zadnje dneve v karieri slavnega italijanskega nogometaša Francesca Tottija.

TEŽAVE V NOGOMETNIH NEBESIH

Francesco Totti je kralj in idol, kapetan nogometnega kluba Roma. Igral je samo za ta klub, njegova bliskovita kariera pa vključuje tudi zmago na Svetovnem nogometnem prvenstvu in neverjetno bazo navijačev, ki ga obožujejo. Zdaj, na pragu štiridesetih let, ni več nogometaš, kakršen je bil nekoč.

Totti (Pietro Castellitto) ve, da se bliža čas, ko bo moral v pokoj, vendar upa, da bo lahko igral še kakšno leto. Vrnitev selektorja Luciana Spallettija (Gianmarco Tognazzi) v klub njegove načrte močno ogrozi. Spalletti, nekoč njegov veliki oboževalec in prijatelj, je zdaj drugačen, napadalnejši človek, zato se mora Totti boriti, da bo lahko naprej igral in se poslovil od nogometa po svojih pravilih.

ŠPORTNA SERIJA Z ELEMENTI DIVJEGA HUMORJA

Ta italijanska serija pripoveduje zgodbo iz Tottijevega zornega kota ter kritizira Spallettijeve odločitve, čeprav jih ne demonizira. Poudarek je na globoki človeški drami, ki jo je doživel vsak prvak, kot je Totti.

Med nenehnimi časovnimi skoki v preteklost zgodba prav tako prikazuje nekatere temeljne faze kapetanove slavne kariere – od prvih stikov z žogo v otroštvu in mladinskih klubov do Svetovnega prvenstva leta 2006. Uživali bodo tudi Tottijevi navijači, vsi ljubitelji nogometa, pa tudi ti, ki nikoli niso spregledali zdravih “tračev”. Ker spremljamo tudi ljudi, ki so Tottiju blizu, zlasti njegovo soprogo Ilary, serija prikazuje tudi različne dogodke in notranje drame.

Zanimiva športna drama s kopico komičnih elementov, kot je zapornik, ki se odloči ostati v zaporu dlje, da bi lahko spoznal kapetana Tottija, bo navdušila vse ljubitelje nogometa, pa tudi te, ki imajo radi zanimivo zgodbo in nenavadne like. Prav takšen je Francesco Totti, kapetan nogometnega kluba Roma.

Italijansko športno dramsko serijo o italijanskem velikanu Tottiju si premierno oglejte samo na Pickbox NOW od 15. novembra naprej!