Inšpektor Grace (Grace)

NA VOLJO OD 25.2.

Objavljeno: 21. februarja 2022.

Inšpektor Grace (Grace): Ekskluzivna premiera

detektivske serije na Pickbox NOW

Izjemna nova britanska detektivska serija Inšpektor Grace (Grace, 2021-) prihaja na Pickbox NOW 25. februarja. Serija temelji na romanih avtorja Petra Jamesa in spremlja primere detektiva Roya Gracea, ki je svoje življenje posvetil detektivskemu delu. V glavni vlogi gledamo britanskega igralca Johna Simma (Strangers, Doctor Who, Life on Mars).

PRAVA DETEKTIVSKA POSLASTICA

Inšpektor Grace je prava detektivska serija, kar dokazuje tudi dejstvo, da temelji na osupljivih romanih pisatelja Petra Jamesa, ki so jih prevedli v 37 jezikov in prodali več kot 20 milijonov izvodov po vsem svetu. Zdaj imamo priložnost gledati izjemno serijo o priljubljenem detektivu Graceu. Njegove zgodbe vas bodo navdušile.

O ČEM SERIJA PRIPOVEDUJE?

Britanska detektivska serija ima dve epizodi, ki temeljita na dveh zgodbah iz romanov Dead Simple in Looking Good Dead. Vztrajen in temeljit detektiv iz Brightona Roy Grace (John Simm) je svoje življenje posvetil detektivskemu delu, njegova kariera pa je trenutno v najhujšem obdobju. Prepustili so mu preiskovanje primerov, ki so že dolgo pozabljeni, izginotje njegove ljubljene žene Sandy pa ga še vedno preganja. Gracea znova oštejejo zaradi njegovih nenavadnih metod dela in grozi mu odpoved.

Detektiv Glenn Branson, prijatelj Gracea, ve, da Grace zmore več, zato ga prosi za pomoč pri primeru. Preiskovati začneta primer izginotja ženina, uspešnega gradbinca, ki ima čudovito življenje. S pomočjo instinkta, sumničavosti in vztrajnosti Grace skuša odkriti resnico.

ČLANICA KRALJEVE DRUŽINE HOČE IGRATI MRLIČA

Zanimivo dejstvo je, da je Camilla, vojvodinja Cornwalla, velika oboževalka pisatelja Petra Jamesa, zato je izrazila željo, da bi dobila majhno vlogo v seriji. V naslednji sezoni utegne igrati mrliča.

Prvo sezono britanske detektivske serije Inšpektor Grace (Grace) glejte na Pickbox NOW od 25. februarja!