Filmi so idealni za poletne večere

16 novih filmov

Objavljeno: 22. julija 2022.

16 novih filmov na Pickbox NOW – poglejte, kateri filmi prihajajo to poletje

Na Pickbox NOW julija prihaja 16 novih filmov. Filmi so idealni za poletne večere in zberejo celotno družino. Od komedij, dram, trilerjev, kriminalk in vse do grozljivk… Predstavljamo vam seznam sedmih izbranih filmov s Pickbox NOW. Ne izbirajte žanra, temveč zgolj družbo, s katero bi radi gledali filme, in se prepustite zabavnim večerom pred zaslonom.

Mesec ob nedeljah (A Month of Sundays)

Komedija/drama (A Month of Sundays) nam predstavi Franka, nepremičninarja, ki je zelo nesrečen. Njegovo podjetje propada, njegov odnos z družino pa je čedalje slabši. Frank naključno spozna Saro, simpatično žensko, ki ga spominja na njegovo mamo. Zaradi njunega prijateljstva Frank vidi življenje v povsem drugačni luči in njegove duševne rane se začnejo celiti.

V glavnih vlogah: Anthony LaPaglia, Julia Blake

To je Martin Bonner (This is Martin Bonner)

Martin Bonner se preseli v Nevado z vzhodne obale in za sabo pusti dva odrasla otroka ter življenje, ki ga je tam ustvaril. Delati začne kot koordinator prostovoljcev za neprofitno organizacijo, ki pomaga zapornikom, ko jih izpustijo iz zapora. Za Martina je to prva služba po dveh letih, pred kratkim pa je bankrotiral. Obenem Travisa Hollowaya, zapornika v programu, izpustijo iz zapora po 12 letih. Travis se v svet vrne brez vsega in se tudi privaja novemu življenju, poti Martina in Travisa pa se kmalu prepleteta…

V glavnih vlogah: Paul Eenhoorn, Demetrius Grosse, Tom Plunkett

Umetnica maščevanja (M.F.A)

Drama/grozljivka/triler predstavi mlado in plašno študentko umetnosti Noelle. Fant, v katerega je zaljubljena, jo povabi na zabavo, kjer jo kruto spolno napadejo in postane povsem drugačna ženska. Presenečeno odkrije, da je dobila navdih, zato se po dolgem času začne umetniško izražati. Začne jo prevzemati želja po maščevanju vsem, ki so uničili življenja nedolžnim ženskam.

V glavnih vlogah: Francesca Eastwood, Clifton Collins Jr., Leah McKendrick

Ime mi je Emily (My Name is Emily)

Emily živi pri rejnikih, saj so njenega očeta zaprli na psihiatrični oddelek po mamini smrti. Z njim ohranja stik prek rojstnodnevnih čestitk, ki ji jih pošlje vsako leto. Emily začne hoditi v novo šolo in vzbudi pozornost sramežljivega Ardena. Ko ji oče pošlje rojstnodnevno čestitko za 16. rojstni dan, se odloči, da bo prevzela vajeti. Ardena prosi za pomoč in odpravita se na potovanje, saj hočeta spraviti njenega očeta iz bolnišnice. Med potovanjem sta Emily in Arden odvisna drug od drugega, obenem pa odkrijeta več o življenju, ljubezni, izgubi in odpuščanju.

V glavnih vlogah: Evanna Lynch, George Webster, Michael Smiley

Morilske balade (Small Town Murder Songs)

Kriminalistični triler je sodobna gotska zgodba o kriminalu in odrešenju. Walter je šef policije v malem mestu v Ontariu. Dobi prvi primer, umor lepe mlade ženske, ki so jo našli golo na obali jezera v bližini. Ženska ni krajanka, zato ontarijska policija prevzame vodenje primera, Walter pa pomaga po najboljših močeh. Walter se spopada tudi s svojo vzkipljivostjo, ki je vodila do nasilnega incidenta pred nekaj meseci.

V glavnih vlogah: Jill Hennessy, Amy Rutherford, Peter Stormare

Nič skupnega (Unrelated)

Štiridesetletna Anna ima težave v zakonu in poletni dopust preživi s prijateljema Verenom in Georgeem v njuni toskanski vili. Največ časa preživi z njunimi otroki, ki so najstniki, in sorodnikom Oakleyjem, s katerim hodi na kopanje in sprehode. Ko se mladeniči poigrajo z izposojenim avtom, Anna zaupa Georgeu, kaj se je zgodilo. Po tem se otroci obrnejo proti njej. Ko opazuje družinsko življenje, Anna postane hvaležna za to, kar ima.

V glavnih vlogah: Kathryn Worth, Harry Kershaw, Emma Hiddleston

Ljubezen onkraj življenja (Living with the Dead: A Love Story)

Navdihujoča drama Living with the Dead: A Love Story predstavi punco Max McLean, ki je pobegnila od doma in se podala na pustolovščino. S fantom, ki mu je ime Ish, odide v gozd, on pa ji pomaga osmisliti samomor njenega fanta.

V glavnih vlogah: Selenis Leyva, Robert Clohessy, Deborah Twiss

Poleg teh sedmih filmov na Pickbox NOW prihajajo tudi filmi State Like Sleep, Stay, The Odds, The Off Hours, Unexpected, War Story, A Teacher, Mister John, See Girl Run.

Ne izbirajte žanra, samo družbo, s katero bi radi gledali filme, in se predajte novim filmom na Pickbox NOW!