Dve življenji (Two Lives)

Nova španska serija

Objavljeno: 3. oktobra 2022.

Dve življenji – Nova španska serija s strastno zgodbo

Življenji dveh žensk spleteta prekrasno, čustveno in strastno zgodbo

Dve življenji (Two Lives) je nova španska serija s čustveno in strastno zgodbo, od 3. oktobra jo spremljajte na Pickbox NOW!

Serija prikazuje zgodbi dveh protagonistk, Carmen (25) in Julije (36), ki živita na dveh različnih celinah – v dveh različnih obdobjih. Julijina zgodba se odvija v današnji Španiji, v očarljivi vasici nedaleč od Madrida. Carmenina zgodba se odvija v poznih štiridesetih letih prejšnjega stoletja v Río Muniju, nekdanji eksotični koloniji v Španski Gvineji. Toda Carmen in Julie ne ločujeta le čas in prostor – delita si globoko ter posebno vez, saj sta babica in vnukinja.

Njuni osebni življenji spletata čudovito, čustveno in strastno zgodbo, v kateri plujeta skozi ljubezen, svobodo, osebne dosežke, sanje in strahove, krize odraslosti, družinske spore in predvsem skozi največje življenjske odločitve.

ČUSTVENA IN STRASTNA ZGODBA

Julia trenutno živi življenje, kakršno sta zanjo načrtovala njena mati in njen bodoči mož. A ko se pripravlja na poroko, razkrije veliko družinsko skrivnost, ki jo bo za vedno spremenila. Znajde se na robu živčnega zloma in se odloči ločiti od njiju. Julia najde zatočišče v osamljenem mestecu v madridskem gorovju, kjer jo čaka zapletena naloga: kako prevzeti nadzor nad lastno usodo.

Carmen je mlada ženska, ki zapusti udobje mesta in gre k očetu v eksotično kolonijo v Španski Gvineji. Odkrije, da ima Afrika veliko trši in divji obraz, kot si je predstavljala, njeno življenje pa je pretreseno do temeljev. Znajde se pred težko odločitvijo: naj upošteva nepravična uveljavljena pravila ali sledi svojemu srcu?

Čeprav ju loči pol stoletja in sta na različnih celinah, imata Carmen in Julia veliko več skupnega kot le družinsko vez. Sta ženski, ki se borita za uresničitev svojih sanj, se ne prilagajata tujim normam in najdeta ljubezen tam, kjer jo najmanj pričakujeta.

IGRALSKA ZASEDBA

Glavni ženski vlogi sta sijajno odigrali priljubljeni španski igralki, Amparo Piñero v vlogi Carmen in Laura Ledesma v vlogi Julije.

O zasebnem življenju rojene Madridčanke Amparo Piñero ne vemo veliko, niti njenega leta rojstva. Njena igralska kariera je zablestela, ko je dobila vlogo v španski seriji Dve življenji,  hkrati pa je nastopila tudi v Netflixovi seriji Summertime.

Vlogo Julije je fantastično odigrala španska igralka Laura Ledesma, ki med svoje dosežke šteje vloge v filmih Diana (2018), Los veraneantes (2007) in seriji Queens (2016). V prostem času se Laura ukvarja s petjem, snemanjem in gledališčem.

Spremljajte strastno špansko serijo Dve življenji (Two Lives) na Pickbox NOW!