Objavljeno: 31.decembra 2020.

Dva tedna življenja (Two Weeks to Live) – pustolovska miniserija z Maisie Williams prihaja na Pickbox NOW

Pustolovska miniserija Dva tedna življenja (Two Weeks to Live) na Pickbox Now pride 11. januarja. V šestdelni seriji v glavnih vlogah spremljamo znani igralki Maisie Williams (Igra prestolov) in Sian Clifford (Fleabag).

Novo miniserijo opisujejo kot akcijsko kriminalistično komedijo, zgodba pa se vrti okrog ženske, ki se odpravi na skrivno nalogo v poklon očetu, ki je umrl v skrivnostnih okoliščinah, ko je bila še deklica.

ZA KAJ GRE?

Maisie Williams igra Kim Noakes, 21-letno dekle, ki je odraslo v popolni osami na škotskem podeželju pod budnim očesom paranoične in (preveč) zaščitniške matere Tine, ki jo igra odlična Sian Clifford.

Kim je žilava mladenka, ki je pravzaprav povsem nevedna o svetu, saj dneve preživlja samo s paranoično mamo. Nekega dne Kim odide v pub, kjer ji pokažejo lažni video o jedrski eksploziji, v katerem vsem napovejo samo še dva tedna življenja. Seveda je video potegavščina, vendar so Kim vzgojili, da verjame v take scenarije. Odloči se umoriti človeka, ki je pred njenimi očmi ubil njenega očeta, ko je bila še otrok.

DUHOVITA AKCIJA

Kritiki akcijsko dramo opisujejo kot resnično zabavno, pri igri Maisie Williams pa hvalijo njeno duhovitost kakor tudi njene veščine pri vratolomnostih. Akcijska in pustolovska serija nas popelje na pot odraščanja kot tudi soočenja med zaščitniško mamo in hčerko, ki se je šele na svojem kratkem popotovanju naučila nekaj o svetu in življenju.

Pustolovska miniserija Dva tedna življenja s fantastično Maisie Williams glejte na Pickbox NOW od 11. januarja!