Objavljeno: 28. januara 2021.

Nova dramedija na Pickbox NOW

Britanska dramska serija Delicious pride na Pickbox NOW 8. februarja. Z Dawn French, Emilio Fox (Nema priča) in Iainom Glenom (Igra prestolov) v glavnih vlogah se ta odlična dramska serija z elementi komedije vrti okrog kulinarike.

VSEBINA

Sam (Emilia Fox) je kuharica, poročena z zvezdniškim kuharskim mojstrom in lastnikom hotela Leom (Ian Glen). Vendar Sam sumi, da jo mož Leo vara. Za nasvet prosi Leovo bivšo ženo Gino ne vedoč, da jo Leo vara prav z njo. Afera izbruhne v javnosti in Sam se odloči zahtevati ločitev, toda Leo jo odločno prepričuje, naj ostane z njim. Leo kmalu pristane v bolnišnici zaradi srčnega napada, družina pa se zbere ob njem.

SERIJA, POSNETA NA GRADU

Serijo so posneli na gradu Pentillie, ki prav tako ima vlogo, in to Leovega razkošnega hotela. Grad Pentillie stoji ob rekli Tamar v Cornwallu v Angliji.  Večino prizorov so posneli okrog posesti in v gradu, med drugim v viktorijanski kopalnici in na ameriških vrtovih. Med snemanjem zaposleni na gradu niso smeli nikomur povedati, da tam nastaja serija, so pa uživali, ko so gledali, kako filmska ekipa preoblikuje grad Pentillie.

ODLIČNA IGRALSKA ZASEDBA

V glavnih vlogah spremljamo odlični trojec na čelu z Dawn French, britansko igralko in komičarko, najbolj znano po BBC-jevih komičnih serijah French in Saunders ter Vikarka iz Dibleya.

Ob njej igra Iain Glen, svetovno znani škotski igralec, ki se ga morda najbolj spominjamo po vlogi  Sera Joraha Mormonta v seriji Igra prestolov. Njegove ostale vloge vključujejo seriji Dowton Abbey in Titans ter serijo filmov Nevidno zlo.

Trojec zaokrožuje Emilia Fox, britanska igralka in voditeljica. Njena filmografija vključuje filme, kot so Pianist Romana Polanskega,  The Soul Keeper  in  Dorian Gray, med serijami, v katerih je ustvarila vidnejšo vlogo, pa sta Prevzetnost in pristranost ter Nema priča.

Vse tri sezone čudovite britanske nove serije Delicious si oglejte 8. februarja na Pickbox NOW.