Danska kriminalna serija "Iz oči v oči"

Spletke, družinske zarote in umori

Objavljeno: 15. marca 2023.

Na Pickbox NOW je prispela tretja sezona danskega psihološkega kriminalističnega trilerja Iz oči v oči (Face to Face). Polna laži, pretresov in preobratov je nova sezona še bolj nora in vznemirljiva.

To je zgodba o policijskem preiskovalcu Rasmussenu, ki je prevzel primer mladega dekleta, domnevne samomorilke. Ko pride na oddelek patologije, je v šoku, saj je to dekle njegova hči Christina. Ne more sprejeti, da je bil samomor, in začne razkrivati delčke resnice. V drugi sezoni se Rasmussenova žena Susanne še vedno bori z izgubo hčerke. Sussane še naprej dela kot psihologinja ter s pomočjo hipnoze pri pacientu odkrije pretresljivo skrivnost, zaradi katere odhiti nazaj v Köbenhavn, da bi preprečila morebitni zločin.

KAJ NAS ČAKA V NOVI SEZONI

Vznemirljiv in nepozaben psihološki kriminalistični triler, ki ga je napisal in režiral nagrajeni Christoffer Boe, v novi sezoni prinaša številne zaplete. Poslovnež Holger Lang dobi nenavaden videoposnetek, na katerem vidi, kako njegovo varovanko in potencialno naslednico, za katero je mislil, da je naredila samomor, ubije John – nedavno umorjeni morilec po naročilu. Holger takoj dojame povezavo s svojim ljubljenim mlajšim bratom Markusom. Holger se sooči z  Markusom in razkrije morebitno zaroto proti sebi in družinskem poslu.

V glavnih vlogah igrajo Ulrich Thomsen kot Bjørn Rasmussen, Alma Ekehed Thomsen kot Christina Rasmussen in Lars Mikkelsen kot Holger Lang.

LAŽI IN PRETRESI V MRAČNEM SKANDINAVSKEM SLOGU

Napeta od začetka do konca je danska triler serija, polna laži, pretresov in preobratov, idealna za vse ljubitelje kriminalk, posebej tiste, ki imajo radi mračne skandinavske serije.

Izjemno serijo z vključno novo tretjo sezono lahko premierno gledate samo na Pickbox NOW!