Objavljeno: 15.januarja 2021.

Čist (Pure): Nova kriminalistična serija po srhljivih

resničnih dogodkih prihaja na Pickbox NOW

  1. januarja prihaja na Pickbox NOW nova kanadska kriminalistična serija Čist. Dramska serija, posneta po resničnih dogodkih, vas bo navdušila z noro zgodbo in odličnimi večplastnimi junaki.

PO RESNIČNIH DOGODKIH

Serija Čist, posneta po resničnih dogodkih, se vrti okrog mreže organiziranega kriminala  in tihotapljenja kokaina in marihuane iz Mehike v Kanado in ZDA. Zgodba je umeščena v izmišljeno mesto Antioch v Ontariu, kjer spremljamo novega menonitskega duhovnika Noaha Funka, ki ga igra odlični kanadski igralec Ryan Robbins.

Noah bi rad rešil težavo s trgovino z mamili v svoji skupnosti, zato svojega prijatelja izda policiji. Namesto da bi težavo rešil, ga dejanja popeljejo v nasprotno smer. Vodja mafije, Eli Voss, mu namreč postavi ultimat. Če hoče svojo družino zaščititi, se mora vključiti v nezakonite operacije. Noahova prepričanja in načela bodo na vsakem koraku na preizkušnji.

V ostalih vlogah igrajo A. J. Buckley, Peter Outerbridge, Alex Paxton-Beesley in Rosie Perez.

KANADSKA “KRIVA POTA”

Dramska serija Čist, popolna kombinacija drame, kriminalke, mamil, moralnih težav in večplastnih junakov, vas ne bo pustila ravnodušne. Nekateri ji pravijo kanadska Kriva pota (Breaking Bad), toda vsi se strinjajo o dejstvu, da je to ena najboljših novih kanadskih serij.

Ne zamudite kriminalistične serijo Čist na Pickbox NOW, od 22. januarja!