Agatha Christie: Zakaj ne Evans?

EKSKLUZIVNA PREMIERA 14.4.

Objavljeno: 11. aprila 2022.

Agatha Christie: Zakaj ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?)

– ekskluzivna premiera mini-serije Agathe Christie na Pickbox NOW

Nova vsebina prihaja iz Velike Britanije – 14. aprila bo na streaming storitvi Pickbox NOW na voljo ekskluzivna premiera nove mini serije Agathe Christie: Zakaj ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?). Na voljo bo takoj po svetovni premieri. Nova kriminalistična serija ima štiri epizode, priljubljeni Hugh Laurie pa je pri seriji sodeloval kot scenarist, režiser in igralec.

Serija je posneta po znanem in kultnem romanu iz leta 1934 izjemno priljubljene pisateljice Agathe Christie. Bobby Jones (Will Poulter) je pošten in prijazen mladenič in sin vikarja. Preiskovati začne smrt moškega, ki je domnevno padel s pečine. Smrt je sumljiva, saj je moški Bobbyja tik pred smrtjo vprašal: “Zakaj ne Evans?«

Ko Bobby preiskuje smrt s svojo pametno in neomajno prijateljico iz otroštva Frances ‘Frankie’ Derwent (Lucy Boynton), odkrije temačne zarote, prevare, izdaje in umore. Pred vami je pravi odmerek Agathe Christie!

HUGH LAURIE V VLOGI REŽISERJA, SCENARISTA IN IGRALCA 

Vsestranski britanski igralec, režiser in scenarist Hugh Laurie, ki ga dobro poznamo iz serij Dr. House in The Night Manager, nam predstavlja novo serijsko adaptacijo romana Agathe Christie. Laurie je že od otroštva velik oboževalec priljubljene pisateljice, njegova najljubša knjiga pa je prav Why Didn’t They Ask Evans?

“Dlake na mojem zatilju se še niso vrnile v prvoten položaj od trenutka, ko sem prvič spoznal lepoto te skrivnosti. Odtlej sem se še bolj zaljubil v like. Neizmerno počaščen sem, ker sem dobil priložnost, da predstavim zgodbo v obliki serije,” je povedal Laurie.

IGRALSKA ZASEDBA ZVEZDNIKOV

V glavnih vlogah sta Will Poulter (The Revenant) in britansko-ameriška igralka Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody). Priljubljeni igralec Poulter je ravno dobil tudi vlogo v tretjem nadaljevanju filma Guardians of the Galaxy.

Pridružila sta se jima tudi Maeve Dermody (Secret Garden) v vlogi Moire in Conleth Hill (Game of Thrones) v vlogi dr. Alwyna Thomasa, Bobbyjevega mentorja. Drugi člani zasedbe pa so tudi Miles Juppa (The Durrells), Amy Nuttall (Downton Abbey), Alistair Petrie (Rogue One: A Star Wars Story), Morweena Banks (Skins) in Joshua James (Black Mirror). Hugh Laurie igra zdravnika Jamesa Nicholsona, ki vodi norišnico.

Videli bomo tudi Emmo Thompson (Nanny McPhee, Cruella) in Jima Broadbenta (The Duke, Harry Potter, Only Fools and Horses).

Neverjetna zgodba, izjemni liki in kultna adaptacija najbolj priljubljenega romana s posebnim pečatom Hugha Laurieja so idealen recept za najbolj pričakovano kriminalistično serijo leta.

Glejte Agatha Christie: Zakaj ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?) na Pickbox NOW istočasno kot vsi drugi po svetu -14. aprila!