KAKOVOSTNE SERIJE IN FILMI

Produkcija največjih studiev na svetu, kot so BBC, Fremantle, ITV, all3media in podobni.

SERIJE V RAZLIČNIH JEZIKIH

Ameriške, britanske, španske, skandinavske in številne druge evropske serije s slovenskimi prevodi.

BREZ OGLASOV

Epizode glejte drugo za drugo in brez prekinitev. Brez skrbi, če ste zamudili film ali premiero – vse je na voljo, kadar hočete.

KAKO GLEDATI PREK OPERATERJA?

Pickbox NOW lahko gledate v videoteki operaterja z nekaj kliki na daljinskem upravljalniku. Aktivacija je mogoča v določenih paketih operaterja ali z dodatnim plačilom (brez ali s pogodbeno obveznostjo). Na voljo smo pri največjih:

Ste uporabnik Telekoma Slovenije, Telemacha, A1, T-2 ali Total TV? Izberite opcijo in na elektronski naslov vam pošljemo več informacij. Vsa komunikacija je nezavezujoča.


BLACK FRIDAY

POPUST VELJA OD 23.11.2022 DO 30.11.2022

Ne zamudite popusta za 6 in 12 mesecev

Bodite prvi, ki boste gledali


Izkoristi 25 % popusta za pakete za 6 in 12 mesecev na Pickbox NOW in odkrij skrite bisere, ki na ogled še čakajo! Maratonsko gledanje še ni bilo slajše - saj je zdaj še cenejše! Brez omejitev glej najboljše skandi in krimi serije, britanske hite in kup fantastičnih filmov.

VEČ

KAKO GLEDATI PREK APLIKACIJ?

Pickbox NOW lahko gledate v naših TV in mobilnih aplikacijah ter na računalniku. Potrebujete le stabilno spletno povezavo in aktivno naročnino. Aktivirajte s kartico ali Paypalom na pickboxnow.com. Na voljo smo na številnih napravah:

Vse serije in filme iz naše ponudbe pa si lahko ogledate na www.pickboxnow.com.

Storitev lahko uporabljate na več napravah hkrati.