Prevara (Cheat)

Novi psihološki triler

Serija Prevara, vznemirljivi psihološki triler, bo svojo premiero doživela na Pickbox NOW! Štiri enourne epizode serije Prevara temeljijo na nevarnem odnosu med univerzitetno profesorico Lee in njeno študentko Rose.

V glavnih vlogah spremljamo odlični britanski igralki Katherine Kelly (Happy Valley, The Night Manager) kot univerzitetno profesorico Leah in Molly Windsor (Three Girls) kot študentko Rose.

V drugih vlogah igrajo Tom Goodman-Hill (Humans), Peter Firth (Spooks) Lorraine Ashbourne (Silent Witness) in Ade Edmondson (War & Peace).

NEVARNO SOSLEDJE DOGODKOV

Dve ženski, ena profesorica, druga študentka, začneta nevarno sosledje dogodkov. Univerzitetna profesorica Leah je svojo študentko obtožila goljufanja. Kar bi moral biti čisti primer akademske prevare, kmalu uide nadzoru. Profesorica je v nadrejenem položaju, vendar bi lahko potegnila krajši konec, saj je na poskusnem delu na univerzi. Študentka Rose nima nobenega vpliva na univerzi, vendar je zelo maščevalna in ima družinske zveze. Nobena od inteligentnih žensk noče popustiti, vendar tako grozljivih posledic in neverjetnega sosledja dogodkov nista pričakovali.

DVE ŽENSKI, ENA RESNICA

Prevara je prava psihološka poslastica – od samega začetka je napeta, zanimiva in presenetljiva. Odpira vprašanje, kako daleč smo se pripravljeni spustiti in za kakšno ceno, ko se borimo za tisto, v kar verjamemo.

Ta triler je prava igra mačke in miši, ali bolje rečeno, mačke in mačke, v kateri boste uživali. Vso sezono serije Prevara si takoj oglejte na Pickbox NOW!