Novi fantazijski seriji na Pickbox NOW

Vstajenje in Šepet

Fantazija, mistika in znanstvena fantastika so idealno poletno branje v obliki odličnih serij, ki so ta julij na Pickbox NOW. Gre za dve novi fantazijski seriji „Vstajenje“ („Resurrection“), ki jo je med drugimi produciral Brad Pitt, in znanstvenofantastično damsko serijo „Šepet“ („The Whispers“), producenta Stevena Spielberga.

SKRIVNOSTNA VRNITEV

Napeta in skrivnostna ameriška serija Vstajenje“ je znanstvenofantastična serija o mrtvih ljudeh, ki se vrnejo med žive. Temelji na romanu „The Returned“, pisatelja Jasona Motta.

V seriji spremljamo prebivalce Arcadie v državi Misuri. Življenje se jim spremeni, ko njihovi ljubljeni vstanejo od mrtvih, pri čemer niso niti malo ostareli. Med povratniki je Jacob Langston (Landon Gimenez), osemletni deček, ki se je utopil leta 1982.

Jacobova nenadna vrnitev spodbudi njegovega strica, šerifa Freda Langstona (Matt Craven) in njegovo hčerko dr. Maggie (Devin Kelley), da odkrijeta več o tej skrivnosti. Šerifova žena in Maggiejina mama se je utopila, ko naj bi poskušala rešiti dečka. Caleb Richards (Sam Hazeldine), oče Maggiejine najboljše prijateljice Elaine Richards (Samaire Armstrong), je drugi človek, ki se vrne. Opozori jih, da se jih bo še veliko vrnilo.

>> Vse epizode serije Vstajenje si takoj oglejte na Pickbox NOW

NAMIŠLJENI PRIJATELJ IZ NOČNE MORE

Druga znanstvenofantastična poslastica na Pickbox NOW je ameriška serija „Šepet“, producenta Stevena Spielberga. Serija temelji na kratki ZF zgodbi „Zero Hour“, pisatelja Raya Bradburyja.

Zgodba se vrti okrog otrok, ki se jim zgodi vrsta nesreč, povezuje pa jih to, da komunicirajo z istim nevidnim in na videz namišljenim prijateljem, ki mu je ime Drill. Otroci se namreč skrivaj igrajo Drillove “igre” v zameno za nagrade, ki jih jim obljubi. Claire Bennigan (Lily Rabe), posebna agentka FBI in strokovnjakinja za otroke, preiskuje in najde povezavo ne le z različnimi primeri otrok, med katerimi je tudi njen sin, temveč tudi z izginotjem svojega moža (Milo Ventimiglia).

>> Obe fantazijski seriji si takoj oglejte na Pickbox NOW!