Wisting (Wisting)

Norveška kriminalistična serija

Odlična novica za ljubitelje kriminalk in trilerjev. Čaka vas premiera celotne sezone norveške kriminalistične serije Wisting na Pickbox NOW! Umeščena v čudovito pokrajino Norveške nova kriminalistična serija temelji na knjižnih uspešnicah The Caveman in The Hunting Dogs norveškega pisatelja Jørna Liera Horsta.

V glavnim vlogah spremljamo odličnega norveškega igralca Svena Norina (Valkyrien) in priljubljeno kanadsko igralko Carrie-Anne Moss (The Matrix, Jessica Jones).

KOMPLEKSNI JUNAKI

V kriminalistični seriji Wisting spremljamo detektiva Williama Wistinga (Sven Nordin), ki se sooča z najzahtevnejšim in najbolj šokantnim primerom v svoji karieri. Lovi namreč ameriškega serijskega morilca, ki živi na Norveškem. Wisting sodeluje z bivšo posebno agentko FBI Maggie Griffin, ki jo igra odlična Carrie-Anne Moss.

Medtem je Wistingova hčerka Line (Thea Green Lundberg), novinarka, na lovu za naslovnimi zgodbami, kar jo pripelje naravnost na pot serijskega morilca. Nenadoma duhovi starega primera Wistingu ne dajo miru, zaradi česar ga obtožijo in suspendirajo. Kako bo Wisting reševal življenja, če se mora boriti za svoj ugled in tudi za svoje življenje?

SODELOVANJE NORVEŠKE POLICIJE IN FBI

Norveška serija Wisting vas bo navdušila z odličnimi igralci, večplastnimi junaki, ki jih boste takoj vzljubili, in z napeto zgodbo, ki vas bo tako pritegnila, da serije ne boste mogli nehati gledati. Posebno dinamiko v seriji ustvarjata sodelovanje med norveško policijo in FBI ter odnos med agentko Griffin in detektivom Wistingom. Serija Wisting je v plašču slikovite norveške pokrajine in z zgodbo o lovu na zloveščega serijskega morilca prava kriminalistična poslastica.

Premiero napete norveške kriminalistične serije Wisting si oglejte na Pickbox NOW!