Niti najmanj običajna komedija

Pravi O'Nealovi (The Real O'Neals)

Pravi O’Neilovi je nova humoristična serija na Pickbox NOW. Takoj si oglejte obe sezoni te osvežujoče komedije!

Vsi v družini imajo skrivnosti

V seriji spremljamo življenje na videz idealne irsko-ameriške katoliške družine iz Chicaga. Toda vsi v družini imajo skrivnosti in ko svojo resnico delijo drug z drugim, nastane nova družinska dinamika, ki jim bo spremenila življenje. Največjo spremembo prinese novica, da starša Eileen (Martha Plimpton) in Pat (Jay R. Ferguson) nista več zaljubljena in se hočeta ločiti. Vendar tudi njuni otroci niso idealni katoličani. Srednji otrok Kenny (Noah Galvin) je gej, kar je v nasprotju s tradicionalnimi vrednotami O’Neilovih, najstarejši sin Jimmy (Matthew Shively) je anoreksičen, najmlajša Shannon (Bebe Wood) pa je kleptomanka in mogoče ateistka.

Mama na čelu

Priljubljena igralka Martha Plimpton (Vzgoja za začetnike, Dobra žena, Pot do uspeha) je odlična v vlogi mame Eileen. Je trd oreh in najmočnejši lik v seriji. Tradicionalna in stroga Eileen je pravzaprav zelo simpatična in duhovita, gledalci pa težko ne bi navijali zanjo.

Niti najmanj običajna komedija

V duhu povsem običajne komedije, ki obravnava družinske težave, je Pravi O’Neilovi pravzaprav zelo drzna, osvežujoča in zabavna serija. Obravnava temnejše plati odnosa, vere in spolnosti. Teme v vsaki epizodi so zelo resne, denimo prvi seks, šolsko nasilje ali dvom o obstoju Boga. Kljub vsemu je vse prikazano veselo in energično, kar v tej humoristični seriji odlično deluje.