Serija V temi(In the Dark) vas bo presenetila z nenavadno zgodbo

Komično-dramska serija V temi (In the Dark) na Pickbox NOW prihaja 20. maja in vas bo presenetila z neobičajno zgodbo.

Za kaj gre?

Murphy (Perry Mattfeld) je nekoliko neresno slepo dekle v dvajsetih, ki se večino časa opija. Ima samo dva prijatelja, sostanovalko Jess (Brooke Markham) in Tysona, najstniškega dilerja, ki ji je med nasilnim ropom rešil življenje. Murphy ne mara svoje službe. Dela v šoli za urjenje psov vodnikov slepih oseb „Upanje na vrvici“, ki jo vodijo njeni starši. Poleg tega fante menja kot srajce, s čimer si zelo popestri življenje.

Toda to je samo zgodba v ozadju. Murphy med sprehodom s psom najde Tysonovo truplo, ki izgine, preden policija prispe na kraj zločina.  Ko ugotovi, da se policija ne bo pretirano trudila rešiti primera, se Murphy odloči, da bo sama odkrila, kaj se je zgodilo njenemu prijatelju.

Zaljubili se boste v čudaški humor in glavno junakinjo

Kritiki trdijo, da se boste zelo hitro zaljubili v to čudaško komično serijo in hvalijo igro glavne igralke Perry Matffeld.

Zgodba deloma temelji na življenju Lorri Bernson, ki dela v šoli za urjenje psov vodnikov slepih in je hkrati tudi svetovalka pri seriji. Perry Matffeld je veliko časa preživela z Lorri, ko se je pripravljala na vlogo. Opazovala je njeno rutino, kako si umiva zobe, kako se pripravlja na spanje, kako kuha in kako se sprehaja s psom. „Izjemno je bilo, da sem lahko raziskovala na ta način in da je bla Lorri z nami na snemanju. Veliko sem se naučila,“ je povedala Perry Matffeld.

Zabavajte se s čudaško Murphy in celotno prvo sezono glejte na Pickbox NOW.