Napeta in seksi serija, umeščena v osemdeseta v L. A.-ju

Pokvarjeno mesto (Wicked City)

Na Pickbox NOW je nova ameriška dramska serija Pokvarjeno mesto. V središču zgodbe sta detektiva, ki preiskujeta ljubezenski par, serijska morilca, ki sejeta strah po Sunset Stripu. V odlični igralski zasedbi so Jeremy Sisto, Gabriel Luna, Ed Westwick in Erika Christensen.

OSEMDESETA V LOS ANGELESU

Zgodba se odvija v osemdesetih letih v Los Angelesu, vzdušje pa je tako pristno, da boste imeli občutek, da ste tam. Moda, starinski avtomobili, izvirna glasba iz osemdesetih in zanimivi junaki vas bodo popeljali v svet Pokvarjenega mesta, ki ga lahko opišemo kot nevarnega, kul in seksi.

NAPETA ZGODBA

Napeta in vznemirljiva dramska serija spremlja policijska detektiva in partnerja Jacka Rotha (Jeremy Sisto) in Paca Contrerasa (Gabriel Luna), ki preiskujeta vrsto umorov na Sunset Stripu. Pomagajo jima novinarka Karen McClaren (Taissa Farmiga), fotograf Diver Hawkes (Evan Ross) in Jackova ljubimka in policistka pod krinko Dianne (Karolina Wydra). Policijski par poskuša identificirati in ujeti hollywoodskega serijskega morilca (Eda Westwicka) in njegovo ženo Betty (Erika Christensen). Betty je medicinska sestra in samohranilka, ki začne nevarno razmerje s serijskim morilcem.

Vstopite v svet Los Angelesa v osemdesetih letih in si vznemirljivo dansko serijo Pokvarjeno mesto takoj oglejte na Pickbox NOW!