Najnovejša miniserija Agathe Christie

Beli konj (The Pale Horse)

Čarovnice, umori in miniserija na Pickbox NOW

 Beli konj (The Pale Horse)  (2020) je nova BBC-jeva miniserija izpod peresa Agathe Christie, vse tri epizode pa so na voljo od 13. marca na Pickbox NOW! V glavni vlogi je britanski igralec Rufus Sewell, ki ga poznamo po vlogah v serijah The Man In the High Castle in The Marvellous Mrs. Maisel.

Po serijah Umori po abecedi (The ABC Murders) in Gnezdo zla(Ordeal by Innocence), ki ju prav tako lahko gledate na Pickbox NOW, bo za scenaristko Saro Phelps to peta priredba romana Agathe Christie za BBC.

JE TRIO ČAROVNIC ODGOVOREN ZA NENADNE SMRTI?

Zgodba se vrti okrog Marka Easterbrooka (Rufus Sewell), moškega, čigar ime se znajde na skrivnostnem seznamu v čevlju mrtve ženske. Easterbrook začne preiskovati, kako in zakaj se je njegovo ime znašlo na seznamu. Preiskava ga pripelje do Bledega konja, hiše treh čarovnic v vasici Much Deeping. Vaščani govorijo, da se čarovnice ukvarjajo s črno magijo. Ko število mrtvih raste, je Easterbrook vse bolj odločen, da bo našel logično pojasnilo in odkril, kdo ga hoče umoriti.

ZVEZDNIŠKA IGRALSKA ZASEDBA

Poleg Rufusa Sewella bomo v novi BBC-jevi miniseriji gledali Kayo Scoledario, ki jo poznamo po vlogi Effy iz dramske serije Skins. Scoledariova igra Markovo dekle Hermio, ki ne verjame njegovim strahovom. Trio čarovnic igrajo Rita Tushingham (Vera, A Taste of Honey), Sheila Atim (Girl From The North Country, Bloodmoon) in Kathy Kiera Clarke (Derry Girls, Tartuffe).

Novo BBC-jevo skrivnostno miniserijo izpod peresa Agathe Christie, Beli konj (The Pale Horse), glejte na Pickbox NOW od 13. marca!