Najlepše ljubezenske zgodbe

Nov romantični filmi + španska serija za valentinovo na Pickboxu

Valentinovo se bliža, na domačo pretočno storitev Pickbox pa prihaja veliko novih romantičnih filmov na dan zaljubljenih. Od 11. 2. na Pickbox prihaja več kot deset romantičnih komedij in ljubezenskih zgodb ter španska romantična mini serija – Skrito v očeh (2016). Poleg romantike pa prihajajo tudi odlični filmi, kot je tehnološki triler V mreži (2017) z Emmo Watson in Tomom Hanksom v glavnih vlogah. Ne glede na to, ali ste sami ali s svojo boljšo polovico, vam priporočamo veliko ljubezni v obliki super filmov in serij, s katerimi se lahko posladkate za valentinovo.

NOVI ROMANTIČNI FILMI

V sladkem romantičnem filmu Skrivnostni plesalec (2018) Helen (Danica McKellar) spozna čudovitega skrivnostnega moškega (Damon Runyon) na plesu v maskah. S prijateljem Henryjem (Cameron Mathison) se ga odločita najti in tako se začne njuna pustolovščina.

Zaljubljena v Vermont (2017) je romantični film, v katerem znana pisateljica izgubi spomin zaradi prometne nesreče. Rešitev najde v naročju lokalnega zdravnika v idiličnem mestecu v Vermontu.

Moja obilna balkanska poroka (2012) pa je nemška romantična komedija o zaljubljenem paru Hrvoju in Lisi. Ko si Hrvojeva mama zaželi tradicionalno poroko na Hrvaškem, stvari postanejo huronsko zabavne.

NOVI SUPER FILMI

V mreži (2017) je napeti tehnološki triler z Emmo Watson in Tomom Hanksom v glavnih vlogah. Mae (Emma Watson) dobi sanjsko službo v vplivnem podjetju Circe. Hitro pa se zave, da načrtujejo nekaj, kar bo vplivalo na celotno človeštvo.

Bruce Willis, Jason Momoa in John Goodman vas bodo navdušili v kriminalni komediji Nekoč v mestu Venice (2017). V filmu spremljamo dogodivščine zasebnega losangeleška detektiva Steva Forda (Bruce Willis), ki skuša najti tolpo, ki mu je ukradla psa.

Ameriška komedija Ženski možgani (2017) temelji na istoimenski knjigi znanstvenice in nevropsihiatrinje Louann Brizendine. V glavni vlogi je Sofia Vergara, film pa se na humoren način ukvarja z ženskimi možgani.

Glasba tišine (2017) je italijanski biografski film, ti temelji na istoimenskem romanu, ki ga je napisal eden najslavnejših tenoristov na svetu – Andrea Bocelli. Andrea se v filmu pojavi kot pripovedovalec, vlogo maestra pa je prevzel priljubljeni igralec Antonio Banderas.

+ ŠPANSKA ROMANTIČNA MINI-SERIJA

Skrito v očeh (2016) je španska romantična mini-serija, ki temelji na romanu španske pisateljice Nieves Herrero. Serija, ki traja 80 minut in je razdeljena na štiri dele, pripoveduje ljubezensko zgodbo med Francovim svakom in  markizo Llanzolsko, ki ima vse – lepoto, bogastvo in status. Njuna ljubezenska zgodba se začne v povojni Španiji in postane škandal v določenih družabnih krogih. Razkošno, škandalozno in ljubezensko.

Vse prispele filme in serije si oglejte na Pickboxu!