Adrian Dunbark

Najboljši igralec na 23. podelitvi nagrad TV Choice

Velike novice spremljajo BBC-jevo policijsko serijo Na dolžnosti (Line of Duty)! Razglasili so jo za najboljšo dramsko serijo, glavnega igralca Adriana Dunbarka pa so na 23. podelitvi nagrad TV Choice Awards izbrali za najboljšega igralca. Hkrati s temi fantastičnimi novicami vam predstavljamo pet razlogov, zakaj bi jo morali gledati (če vam ni dovolj že dejstvo, da so jo razglasili za najboljšo serijo).

  1. NAJBOLJ GLEDANA BRITANSKA SERIJA

V zadnjih desetih letih je Na dolžnosti (Line of Duty) najbolj gledana britanska serija. Velja za dragulj britanske kinematografije, saj prinaša večplastne in zanimive zgodbe. Vsaka epizoda je boljša od prejšnje. Gledalce popelje v svet, ki ga ne bodo mogli nehati gledati.

  1. IZJEMNI IGRALCI

V glavnih vlogah so Martin Compston, Vicky McClure in Adrian Dunbar kot junaški policijski trio. Adrian Dunbar je pravkar osvojil nagrado za najboljšega igralca v seriji, kar je dokaz, kako izjemni so igralci, ki so zaslužni za večplastne like. Z lahkoto vas bodo pritegnili v svoj boj proti kriminalu in korupciji!

  1. OSVOJI NA PRVI POGLED

Vznemirljiva in napeta serija je polna osupljivih preobratov, fantastična trojica pa odkriva inteligentne zločince, za katere najmanj pričakujemo, da bodo kršili zakon. Ko serijo začnete gledati, je skoraj nemogoče, da vas ne bi očarali junaki in policijske zgodbe o zločinih.

  1. SKRIVNOSTNI „H“

Vsaka epizoda prinaša novo zgodbo o korupciji, s katero se ukvarja protikorupcijska trojica Hastings, Fleming in Arnott. Poleg boja proti korupciji je vseprisotna tudi skrivnost o identiteti svojevrstnega „H“. H označuje kodno ime šefa, ki stoji za vsem zlom v policiji.

  1. VELIKANSKI KROG OBOŽEVALCEV

Nagrajena britanska policijska serija ima velikanski krog oboževalcev po zaslugi uspešnega zlitja vznemirljivih in napetih prizorov, nepričakovanih preobratov in odličnih glavnih igralcev.

Kaj še čakate? 4. sezona Na dolžnosti (Line of Duty) takoj glejte na Pickbox NOW!