Najbolj priljubljena zdravniška serija se vrača!

Talenti v belem

14. sezona brezčasne serije Talenti v belem (Grey’s Anatomy), ki so jo razglasili za najboljšo medicinsko dramsko serijo vseh časov, prihaja na Pickbox NOW! Eno najdaljših serij so začeli predvajati leta 2005 in je med najbolj priljubljenimi serij za binganje.

V Talentih v belem je toliko zgodb v ozadju, da je skoraj nemogoče poznati vse. Zato se pripravite na gledanje ob sedmih presenetljivih dejstvih, ki jih niste vedeli!

  1. V seriji so še vedno samo štirje glavni junaki

Po 14 sezonah in več kot 300 epizodah so ostali samo štirje glavni junaki, ki jih gledamo od samega začetka serije. To so Meredith Grey, Alex Karev, Miranda Bailey in Richard Webber.

  1. Grey’s Anatomy je prava knjiga

Talenti v belem se izvirno imenuje Grey’s Anatomy, kar je naslov učbenika za anatomijo, ki ga še danes tiskajo. Avtor knjige je Henry Gray, knjigo pa je mogoče naročiti preko eBayja.

  1. Pri scenariju sodelujejo pravi zdravniki

Producenti so za svetovalce za medicinske primere in izraze zaposlili prave zdravnike. Njihova naloga je poskrbeti, da scenaristi vse točno napišejo. Ko pridejo do medicinskega izraza, napišejo samo „nekaj medicinskega“, nato zdravniki dopolnijo scenarij s primernim izrazom.

  1. Serija je pomagala rešiti življenje v resničnosti

Desetletna deklica je uspešno oživila mamo po tem, ko je imela astmatični napad. Rekla je, da se je pravilnega načina oživljanja naučila ob gledanju Talentov v belem.

  1. Katherine Heigl je zavrnila nominacijo za emmyja za vlogo Izzy

Leta 2008 je Heiglova zavrnila nominacijo za emmyja za svojo vlogo Izzy. V uradni izjavi je rekla, da ji scenaristi po njenem mnenju niso dali dovolj dobrega materiala, da bi si zaslužila nominacijo za Emmyja, in noče za to morebitno priložnost prikrajšati igralk, ki so imele dobre materiale. Kmalu po tem je Heiglova zapustila serijo.

  1. Ellen Pompeo je najbolje plačana igralka v seriji

Prejšnje leto so razkrili, da Ellen Pompeo, ki igra Meredith Grey, zasluži 20 milijonov dolarjev na leto. To pomeni, da na epizodo zasluži okrog 575 tisoč dolarjev.

  1. Dokler bo Ellen Pompeo hotela snemati, se bo serija nadaljevala

Ustvarjalka serije Shodna Rhimes je rekla, da dokler bo Ellen Pompeo želela igrati Meredith Grey, bo serija živela. To prav tako pomeni, da se bo serija končala, ko Pompeova ne bo več želela igrati.