Na Pickboxu je dostopnih vseh osem sezon kriminalne serije

Ko uspešni, bogati, očarljivi in slavni pisatelj kriminalnih romanov Richard Castle (Nathan Fillion) “ubije” glavni lik v svoji knjigi, se v New Yorku kmalu začnejo dogajati nepojasnjeni umori. Zdi se, da ima pisatelj “Rick” Castle zastrašujočega oboževalca, saj so umori identični kot v njegovi knjigi. Kate Beckett (Stana Katić) zanimajo morbidni primeri, zato skupaj s Castlom skuša razvozlati popačen um serijskega morilca.

Ta vznemirljiva serija, ki se lahko pohvali s pravo vojsko oboževalcev, je osvojila kar 14 prestižnih nagrad ALMA, filmske in televizijske nagrade ASPA ter People’s Choice Awards, kar pravzaprav ni čudno, saj se vam bo zdelo, da ste vi tretji detektiv, ki hiti po newyorških ulicah in skuša rešiti izjemno zapletene zločinske primere.

Ljubezenska zgodba

Poleg nepredvidljivega scenarija je oboževalcem po vsem svetu všeč tudi razvoj ljubezenske zgodbe med detektivko in pisateljem, ki se začne razvijati že takoj na začetku. Od prve iskrice pa do prvega poljuba so gledalci spremljali, kako se glavna lika zaljubita, čeprav se zdi, da nista primerna drug za drugega. Njuna energija jima je leta 2014 prinesla tudi nominacijo za People’s Choice Award za najboljšo kemijo v seriji, leta 2010 in 2013 pa sta prejela nagrado TV Guide Award za najboljši televizijski par.

“Naše” gore list

Regionalne gledalce bo prav gotovo pritegnilo dejstvo, da je 39-letna glavna igralka tu priljubljena tudi zaradi svojega porekla. Stana je kanadska igralka, za katero radi poudarjamo, da so njeni starši iz Dalmacije, srbske nacionalnosti, ki so v času Jugoslavije odšli v širni svet “s trebuhom za kruhom”, natančneje v Ameriko. Stana se je pred dvema letoma poročila v majhnem samostanu v bližini Cetine. Njen mož Kris Brkljaca pa prav tako prihaja iz Hrvaške.

Kriminalno dobri gostje

V seriji se kot občasni liki pojavijo tudi resnični pisatelji kriminalnih romanov, kot so Stephen J. Cannel, James Patterson, Dennis Lehane in Michael Connely ki občasno igrajo poker v Castlovem stanovanju. Takrat običajno komentirajo kriminalne primere, ki jih rešuje Castle in ga zbadajo zaradi njegovega odnosa s Kate.

Udobno se namestite in si takoj oglejte kompletnih osem sezon serije Castle na Pickbox.tv.