Zlo (Evil)

Kriminalistično serijo o nadnaravnem

Serija, ki razkriva ozadje nadnaravnega

Kriminalistična serija o nadnaravnem Zlo (Evil) na Pickbox NOW prihaja 4. maja 2020.

Serijo Zlo opisujejo kot kriminalistično grozljivko, ki se spogleduje z nadnaravnim. Kritično se poglablja v nadnaravne elemente, kot so čudeži, obsedenost z demoni in obstoj Boga. Inteligentno napisana, vendar tudi vznemirjujoča serija Zlo se napeto in drzno spusti v globino neprijetnih vprašanj, ki jih zastavlja.

Napeta mešanca grozljivke, kriminalke in nadnaravnega

Serija ima zanimivo premiso – skeptična forenzična psihologinja Kristen Bouchard (Katja Herbers) se pridruži Davidu Acostu (Mike Colter), nekdanjemu novinarju, ki študira za duhovnika, da bi skupaj raziskovala nadnaravne dogodke.

Kot bodoči duhovnik David raziskuje in ocenjuje pojave, kot so čudeži in demoni. Prav tako jemlje halucinogene droge, da bi dobil vizije, vendar ni prepričan, ali ga res ogovarja Bog ali gre le za njegov um.  Želi, da mu pri raziskavah pomaga Kristen, ki ni verna ter ne verjame v demone in nadnaravno. Toda ko vse bolj hodi po tanki črti med tistim, kar znanost lahko pojasni in tistim, česar ne more, je na preizkušnji njegova vera.

Igralska zasedba

V odlični igralski zasedbi je danska igralka Katja Herbers, ki je najbolj znana po vlogah v serijah Westworld in Manhattan, v novi seriji Zlo pa je odlična v vlogi psihologinje Kristen. V glavni moški vlogi spremljamo ameriškega igralca Mika Colterja, ki smo ga doslej spoznali kot Luka Cagea v Marvelovem univerzumu in spremljali v serijah Luke Cage, Jessica Jones in The Defenders.

Tu je še vsestranski britansko-ameriški igralec in komik Aasif Mandvi, ki sodeluje pri The Daily Showu, poleg tega je napisal scenarij za humoristični seriji The Brink ter Halal in the Family, v katerih je tudi igral. Aasifa spremljamo v vlogi Bena Shakira, ki dela za Davida kot tehnična podpora, in v vlogi hudičevega odvetnika s ciljem zbrati znanstvena pojasnila za nadnaravne pojave.

Kriminalistično serijo o nadnaravnem, Zlo, glejte na Pickbox NOW!