Kondor (Condor): Premiera 2. sezone napete vohunske serije

Druga sezona nove vohunske triler serije Kondor (Condor) je na Pickbox NOW. Z Maxom Ironsom in Miro Sorvino v glavnih vlogah je Kondor napeta in drzna serija o agentih Cie ter zaroti, ki ogroža milijone ljudi.

Drugo sezono sodobne adaptacije priljubljenega trilerja “Three Days of the Condor” iz leta 1975 smo nestrpno čakali. Končno je tu – ekskluzivna premiera vas čaka na Pickbox NOW!

V prvi sezoni je 10 epizod, ki so prav tako na voljo na Pickbox NOW. Podajte se na vohunsko pustolovščino in si oglejte celotno serijo!

Zvezdniška igralska zasedba

Poleg mladega Maxa Ironsa, ki igra glavni lik, Joeja Turnerja, si lahko v Kondorju ogledamo ene izmed najboljših sodobnih igralcev. Oskarjevec William Hurt (A History of Violence, Avengers, Captain America: Civil War) je Bob Partridge, Joejev zaščitniški stric, ki ga je rekrutiral v Cio.

Oskarjevka Mira Sorvino (Mighty Aphrodite, Human Trafficking) je Marty Frost, Bobova nekdanja ljubimka, ki vodi preiskavo o zločinih, za katere je obtožen Joe. Tu je še genialni Brendan Fraiser (The Mummy Trilogy, George of the Jungle), ki upodablja Nathana Fowlerja.

Ne verjemi nikomur – Napeti vohunski triler

Z agenti Cie kot glavnimi protagonisti akcije in napetosti v Kondorju ne manjka. Nemogoče je razločiti dobre od slabih, zato je zgodba še skrivnostnejša. “Ne verjemi nikomur” je moto druge sezone, ki prinaša še več vznemirjenja in akcije.

V ospredju je Joe Turner, mladi analitik Cie, ki po naključju izve za strašanski načrt, ki ogroža milijone ljudi. Turner je idealistični milenijec, ki se skrivaj pridruži Cii v upanju, da bo agencijo od znotraj lahko reformiral.

Ko vse v njegovi pisarni umorijo poklicni morilci, se Turner znajde v izjemno kompleksnem položaju. Če hoče preživeti, bo moral početi stvari, za katere ni nikoli mislil, da jih je sploh sposoben.

Premiero celotne druge sezone napete vohunske serije Kondor si oglej na PICKBOX NOW od 1. junija!