Podprte naprave in platforme, na katerih lahko gledaš Pickbox:

PICKBOX APLIKACIJE

Vse, kar potrebujete za ogled serij in filmov prek Picboxove aplikacije je internetna povezava preko kateregakoli ponudnika in eno od podprtih naprav. Čakamo te na računalniku, pametnih televizorjih Samsung in LG ter na tablicah in pametnih telefonih z operacijskima sistemoma Android in iOS. Vedno lahko izbereš vsaj dve napravi za ogled najljubših serij in filmov, če pa se odločiš za eno leto Pickboxa, lahko gledaš kar na treh napravah hkrati.

VEČ INFORMACIJ

TELEMACH

Naročniki paketov GOLD TROJKA najdete paket Pickbox v Video klubu. Vsebine iz paketa Pickbox lahko spremljate tako prek televizorja kot prek prenosnih naprav ob uporabi storitve EON. Do vsebin Pickbox na televizorju v le nekaj korakih: Na daljinskem upravljalniku pritisnite na gumb VOD in izberite >»Pickbox« > »Izberite vsebino« > »Glej« > in za potrditev pritisnite gumb »OK«. Prek storitve EON si lahko vsebine Pickbox ogledate v naslednjih korakih: Na aplikaciji EON izberite »Video klub« in poiščite katalog »Pickbox« znotraj katerega kliknete na želeno vsebino.

VEČ INFORMACIJ

TELEVIZIJA TELEKOMA SLOVENIJE

Pickbox najdete na programskem mestu 242 na televiziji Telekoma Slovenije (prek komunikatorja BOX).

VEČ INFORMACIJ

T-2

Videoteka Pickbox je del dodatne programske ponudbe T-2 televizije. Spremljate jo lahko tudi na mobilni aplikaciji tv2go. Postopek naročanja je enostaven. Izberete jo lahko preko TV vmesnika, naročite v portalu Horizont ali s klicem na 064 064 064. Videoteko Pickbox lahko izberete kot dodatni programski paket, ki je že vkjljučen v odličen paket Oranžni diamant.

VEČ INFORMACIJ