Kdo je ustrelil Ghosta?

Uporabite svojo Moč in se pridružite odkrivanju zločina

Finale šeste sezone serije Moč (Power) spremljajte 10. februarja na Pickbox NOW

Kdo je ustrelil Ghosta in ali obstaja možnost, da je preživel, je vprašanje, ki po vsem svetu muči ljubitelje priljubljene dramske serije Moč (Power) in je zelo hitro postalo trending na Twitterju! Pridružite se trendu Power, o katerem vsi govorijo, in odkrijte, kdo je skrivnostni napadalec na Jamesa „Ghosta“ St. Patricka, lastnika newyorškega nočnega kluba in vplivnega preprodajalca mamil.

PRIDRUŽITE SE TRENDU POWER

Zadnja sezona priljubljene serije Moč (Power), režiserja in producenta 50 Centa, je spet dvignila prah in vzbudila zanimanje gledalcev po vsem svetu. Zadnjih pet epizoda bo odgovorilo na vprašanje, kdo je ustrelil Jamesa „Ghosta“ St. Patricka, ki ga igra odlični Omari Hardwick. Vsaka nova epizoda bo razkrila vse več podrobnosti o šokantnem napadu na glavnega junaka serije in izločila enega od morebitnih napadalcev. Pridružite se razpravi tudi na strani Pickbox Facebook.

50 CENT NOMINIRAN ZA NAJBOLJŠEGA REŽISERJA

Na letošnji podelitvi nagrad organizacije National Association for the Advancement of Colored People (NAACP), so 50 Centa v kategoriji „Outstanding Directing in a Drama Series“ nominirali za najboljšega režiserja, Omarija Hardwicka pa so v kategoriji „Outstanding Actor“ nominirali za najboljšega igralca v seriji.

Nove epizode zadnje sezone serije Moč (Power) spremljajte vsak ponedeljek na Pickbox NOW, napeti finale pa nas čaka 10. februarja 2020.