Detektiv Baptiste (Baptiste)

Napet triler

Britanska detektivska serija  Detektiv Baptiste (Baptiste) (2019) prihaja na Pickbox NOW! Glejte premiero celotne sezone nove detektivske poslastice, spin-off britanske dramske serije The Missing. V seriji spremljamo enega od osrednjih junakov iz serije The Missing, detektiva Juliena Baptista, ki ga igra izjemni francoski igralec turških korenin, Tchéky Karyo.

ENKRAT DETEKTIV, VEDNO DETEKTIV

Glavni junak nove kriminalistične serije je Julien Baptiste, trmast, vendar inteligenten in pronicljiv detektiv. Ko se Julien z ženo preseli v Amsterdam, ga šefinja policije, Baptistova bivša punca, prosi za pomoč pri reševanju zločina. Baptiste hitro začne preiskovati primer, ki vključuje trgovino s seksom, z mamili in celo z ljudmi. Zanj čudovite ulice in kanali Amsterdama skrivajo temne skrivnosti, njegova detektivska narava pa je neumorna.

Odličen francoski igralec Tchéky Karyo je odlično opravil svoje delo. Junaku Baptistu je dodal globino in edinstvenost. „Julien Baptiste mi je zelo všeč in izjemno vznemirjen sem, da ga spremljam na novem potovanju, ko raziskuje temne skrivnosti na ulicah Amsterdama,“ je rekel igralec.

NAPET TRILER

Po operaciji možganskega tumorja Baptiste trdi, da ni enak človek kot prej. Njegova stara šefinja ga prepriča, da pomaga nizozemski policiji pri reševanju primera pogrešane spolne delavke v Amsterdamu. Med preiskovanjem Baptiste spozna strica pogrešanega dekleta, Edwarda (Tom Hollander), pri katerem ni vse tako, kot se zdi na prvi pogled.

Premiero celotne nove sezone detektivske poslastice Detektiv Baptiste (Baptiste) si takoj oglejte na Pickbox NOW!