Kaj je božič brez maratona osladnih filmov?

Začinjeni z romantiko, svetlečimi lučkami in okraski, družinskimi srečanji, ljubezenskimi pustolovščinami, s kakšno snežno snežinko in idiličnim vzdušjem ob dišečem pecivu in toploti sveč.

Vse to so rekviziti in kulise za maraton božičnih filmov. In to tistih osladnih, zaradi katerih dobite cmok v grlu in potočite kakšno solzo. Ko pa se zgodbi pridruži še prijazen ali malo manj prijazen Božiček, pa to skupaj tvori božično čarovnijo – dobite popolni božični film oziroma jih dobite več kot 45, saj so vsi na voljo samo na Pickboxu.

Vsi si želimo pravega božičnega vzdušja. Z okrašenim drevescem, toplim napitkom, odejo in pravimi božičnimi filmi – kot je Čudežna gospa z Doris Roberts v glavni vlogi, ki pripoveduje zgodbo o igračkah, ki spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost in bi jih moral imeti vsak otrok. Za tiste, ki jih prazniki bolj razžalostijo kot razveselijo, pa je film Božična zamenjava popolna sprostitev in upanje, da se lahko tudi najbolj žalostne zgodbe končajo srečno, v Božičnih kolačkih pa se lahko posladkate z gurmanskim božičem.

Nekatere pretekle božične zgodbe in spomine na stare čase si bomo ogledali u Kristinin pretekli božič, za pravo belo praznično idilo pa se bomo vozili z Ashley in Dashem v pustolovščini Božična pot domov.

Pickbox vam ponuja približno 40 razlogov, zakaj ostati doma na toplem in si ogledati najbolj čustvene božične filme. Vse, kar hočem za božič, Dragi Božiček, Angeli in božična želja, Snežena mladenka, Čarobna nogavica, Odpovedani božič, Drevesce želja in številne druge božične filme najdete na samostojni storitvi Pickbox.

Pickbox  vam želi čarobne, čustvene in nepozabne praznike. S celodnevnim ogledom božičnih filmov