Januarja na Pickbox prihajajo odlične premiere ameriških in britanskih serij, nabite z zločinsko skrivnostnostjo in detektivskim vzdušjem, kot sta mini serija Agatha Christie: Umori po abecedi z Johnom Malkovichem v glavni vlogi in drama Resnica o aferi Harry Queberts Patrickom Dempseyem v glavni vlogi. Januar je na Pickboxu rezerviran tudi za novo peto sezono Vikingov in kriminalno serijo devetih filmov Misterij Aurore Teagarden.

Agatha Christie: Umori po abecedi/Agatha Christie: The ABC Murders

Začetek predvajanja: Od 18. 1., nova epizoda vsak petek

Glavne vloge: John Malkovich, Rupert Grint

BBC predstavlja mini serijo Agatha Christie: Umori po abecedi/Agatha Christie: The ABC Murders, ki je nova priredba del legendarne Agathe Christie. V glavni vlogi pa najdemo prav tako legendarnega in vsem dobro znanega Poirota. V prvem planu je odlična igralska zasedba, ki jo vodi legendarni John Malkovich kot Poirot. Pričakuje vas pristna detektivska zgodba v britanskem slogu.

 

Resnica o aferi Harry Quebert /The Truth About Harry Quebert Affair

Začetek predvajanja: Od 19. 1,, nova epizoda vsako soboto

Glavne vloge: Patrick Dempsey, Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr.Virginia Madsen

Skrivnostna drama Resnica o aferi Harry Quebert (The Truth About the Harry Quebert Affair) temelji na romanu z istim naslovom pisatelja Joëla Dickerja. V napeti seriji spremljamo mladega pisatelja (Ben Schnetzer), ki obišče Harryja Queberta (Patrick Dempsey) zaradi navdiha za pisanje. Nepričakovano pa izve, da je Harry obtožen umora 15-letne Nole Kellergan. Zavita v skrivnost in napeta zgodba s škandaloznimi preobrati je prva serija Patricka Dempseyja po Talentih v belem (Grey’s Anatomy) in je prava poslastica za te zimske dni.

 

Vikingi/Vikings – 5. sezona

Čas predvajanja: Nove epizode vsak četrtek

Drugi del pete in predzadnje sezone priljubljene zgodovinske sage Vikingi (Vikings) je izjemno zanimiva, napeta in dinamična. V tej sezoni je poudarek na Ragnarjevi družini, ki je razdeljena, se bojuje med seboj in je sprta. Peta sezona je posebna tudi po tem, ker se dogajajo stvari, ki se ujemajo z resnično vikinško družbo, kakršna je bila nekoč.

 

Ljubice/Mistresses

Čas prihoda: Vse štiri sezone na Pickbox prihajajo 7. 1.

Ameriška različica Ljubic (Mistresses) s čarovnico Alysso Milano in Yunjin Kim iz Skrivnostnega otoka je zvesta priredba istoimenske britanske serije. V Ljubicah spremljamo štiri uspešne, emancipirane prijateljice, katerih življenje je začinjeno z veliko seksa, romantike in drame. Čeprav imajo različne temperamente, jim njihovo prijateljstvo vedno pomaga, da se izvlečejo iz težav.

 

Nepremagljiva Jordan/Crossing Jordan

Čas prihoda: Vseh šest sezon januarja

Ameriška kriminalka Nepremagljiva Jordan (Crossing Jordan) ima vsega skupaj 117 epizod, v katerih gledamo Jill Hennessy kot doktorico Jordan Cavanaugh, sodno izvedenko, ki rešuje zločine. Zanimivost: Serija se dogaja v istem izmišljenem univerzumu kot serija Las Vegas. V četrti sezoni v epizodi z naslovom “Kar se zgodi v Vegasu, umre v Bostonu” Jordan in Woddy rešujeta zločin v Vegasu, kjer se Woody zaplete s Sam Marquez (Vanessa Marcil), zato se tudi Sam pojavi v dveh epizodah Nepremagljive Jordan.

Misterij Aurore Teagarden/Aurora Teagarden Mysteries

Čas prihoda: Serija devetih filmov na Pickbox prihaja 31. 1.

Devet skrivnostnih filmov, ki temeljijo na seriji kriminalnih romanov pisateljice Charlaine Harris. V glavni vlogi je Candace Bure kot Aurora (Roe) Teagarden, mlada knjižničarka, ki je članica Kluba resničnih umorov, v kateri se dvanajst zanesenjakov vsak mesec sestane, da bi proučilo nerešene zločine v mestecu Lawrenceton.