Izraelska kriminalistična serija

Sodnik Alkoby (Your Honor)

Nova izraelska serija Sodnik Alkoby (Your Honor), opisana kot temna in moralno večplastna drama, je prišla na Pickbox NOW. Pri kritikih odlično ocenjena kriminalistična serija je osvojila glavno nagrado na francoskem festivalu „Series Mania“.

Ustvarjalca napete serije sta Ron Ninio in Shlomo Mashiach, obe sezoni pa sta dostopni na Pickbox NOW. Idealna je za serijske odvisnike – ne boste je mogli nehati gledati!

AVTOMOBILSKA NESREČA, KI BO SPREMENILA VSE

Življenje genialnega sodnika Miche Alkobyja gre v dobro smer in napredovanje ga čaka za vogalom. Vse to se spremeni, ko njegov najstniški sin Shay povzroči prometno nesrečo in pobegne s kraja zločina.

Micha se pripravlja, da bo sina predal oblastem, vendar izve, da je žrtev glavni mafijec in član zločinske družine, ki vsiljuje svoj sistem pravice. Nesreča jih bo odpeljala v igro laži, prevar in nemogočih odločitev.

AMERIŠKA PRIREDBA

Napeta in zanimiva izraelska serija je osvojila svet, zato ni presenetljivo, da pravkar snemajo ameriški različico v produkciji Showtima, z Bryanom Cranstonom (Breaking Bad) v glavni vlogi.

Obe sezoni kriminalistične serije Sodnik Alkoby (Your Honor) takoj glejte na Pickbox NOWprvo epizodo prve sezone glejte povsem brezplačno. Potrebna je le registracija brez vnosa podatkov za plačilo.