IZBOR NOVIH ZNANSTVENOFANTASTIČNIH SERIJ IN GROZLJIVK V PICKBOXOVI VIDEOTEKI

Pickbox januarja prinaša obsežno ponudbo znanstvenofantastičnih serij in grozljivk. To so: Temna snov, Najstniški volkodlak, Les Revenants in Wolf creek, ki so jih občinstvo in kritiki sprejeli odprtih rok.

Pickbox januarja na željo svojih gledalcev prinaša pohvaljene znanstvenofantastične serije grozljivke. S to potezo bomo še povečali bogato ponudbo kakovostnih in večkrat nagrajenih serij v svoji streaming videoteki.

Najstniški volkodlak (Teen Wolf) je serija, ki jo lahko klasificiramo kot prehod iz Somraka v Pravo kri. V središču dogajanja je Scott McCall (Tyler Posey), ki ga napade volkodlak, zato to postane tudi sam. Zamisel serije se je zdela kot popolna vaba za najstniško občinstvo, a je vzbudila zanimanje pri veliko širšem krogu ljudi in postala pravi fenomen. Najstniški volkodlak meša multinacionalne mitološke elemente, zato občinstvo skozi serijo spozna celo japonske zle duhove. Nekaj kot Doktor Who s kulturološko podlago.

Temna snov (Dark Matter) predstavlja zgodbo o šestih tujcih, ki se zbudijo iz induciranega spanja. Kmalu odkrijejo, da se med sabo ne poznajo, saj je njihov spomin izbrisan in se zato ne spomnijo, kako so prišli v kapsule. Na razpolago imajo le vesoljsko ladjo, polno orožja, in vnaprej določeno potovanje do odročne rudarske kolonije, kjer bo kmalu izbruhnila vojna. Serija prinaša drugačen pogled na vesoljske pustolovščine, saj je polna akcije in zanimivih preobratov. Zanimivo je tudi to, da so za snemanje druge in tretje sezone zaslužni predvsem oboževalci serije.

Duhovi (Les Revenants) je vznemirljiva serija, ki prikazuje, kako je videti življenje, ko se med žive vrnejo tisti, ki so v zadnjih nekaj letih umrli. Duhovi se pojavijo v človeški obliki, a se niso postarali niti za en dan in se ne zavedajo, kaj se je zgodilo. Kmalu pride do umora, ki je zelo podoben delu serijskega morilca iz preteklost in pojavi se vprašanje, ali so se kot duhovi vrnili tudi tisti, ki se ne bi smeli vrniti? Ta francoska nadnaravna drama temelji na francoskem filmu “They Came Back” in je osvojila emmyja za najboljšo dramo v mednarodni kategoriji.

Serija Wolf Creek je spin-off istoimenskega filma, ki so ga navdihnili resnični dogodki, ki so na začetku 90-ih pretresli Avstralijo: umori popotnikov, ki jih je zakrivil Ivan Milat, sin hrvaškega preseljenca in Avstralke. Milat je ubil sedem mladih Britancev, Nemcev in Avstralcev, starih od 19 do 22 let. Obsodili so ga na sedem dosmrtnih kazni, ki jih prestaja v enem najstrožje varovanih avstralskih zaporov. Za potrebe serije so Milata preimenovali v Micka Taylorja. V prvi sezoni spremljamo 19-letno ameriško turistko, ki se trudi pobegniti iz Taylorjevih krempljev, kri pa kar ledeni v žilah.

Vse sezone teh serij so od danes dostopne na Pickboxu, do spomladi pa lahko pričakujete še dodatno širitev Pickboxove ponudbe. Preostalo ponudbe preverite na www.pickbox.tv.