Italijanska poslastica je prispela na Pickbox NOW

Raj za dame

Italijanska serija „Raj za dame“ (Il paradiso delle signore), umeščena v čas gospodarskega razcveta v 60-ih v Milanu, spremlja ženske, njihove vrednote in želje, njihov razvoj in samouresničitev ter izzive vsakdanjega življenja. Prvih dvajset epizod je že na voljo za ogled na Pickbox NOW, druge pa bodo na voljo v naslednjih mesecih.

MILANO, 1959

Skoraj tri leta je že od tragične smrti Pietra Morija, njegov najboljši prijatelj Vittorio Conti pa je v uresničitev svojih sanj vložil vso svojo energijo. Ponovno je odprl modno hišo “Raj za gospe”. Po tem, ko je nehal delati kot oglaševalec, se je Vittorio znašel pred največjim izzivom v življenju. Otvoritev modne hiše mu je s finančno pomočjo omogočila vplivna milanska družina Guarnieri. To so neusmiljeni ljudje, pripravljeni storiti vse, da bi dobili, kar želijo. Vittorio še ne ve, da se je zapletel z najhujšim sovražnikom, saj bo ravno Guarnieri oviral Vittorijev uspeh pri poslovnih podvigih.

Vittorijevo poslovno življenje sploh ni preprosto in enako lahko rečemo tudi za njegovo zasebno življenje, saj je čustveno povezan z Andreino Mandeli. Njun odnos je zapleten, saj se skrivaj srečujeta, kar le še povečuje željo, da bi se lahko videvala javno brez skrivanja.

Vittorijevo življenje se še bolj zaplete, ko spozna mlado in temperamentno Marto, ki postane tudi njegova sodelavka. Marta je mlajša hči Guarnierijevih in goji strastno ljubezen do fotografiranja. Že pri prvem srečanju Marta in Vittorio začutita medsebojno naklonjenost. Oba delita sanje o lepoti, modi in prihodnosti, sanje, ki ju bodo še bolj zbližale.

Poleg ljubezenskega trikotnika med Vittorijem, Marto in Andreino je tu še Lucova želja po maščevanju in Guarnierijeva borba za moč. „Raj za dame“ je prizorišče različnih zgodb – družinskih in družbenih – ki se med seboj prepletajo.

MED ŽELJO PO SPREMEMBAH IN OHRANITVIJO OSTANKOV PRETEKLOSTI

Za konec velja omeniti tudi „Venere“ v „Raju za gospe“ – Clelio, Tino, Nicoletto, Roberto, Gabriello in druge, ki nam bodo ponudile vpogled v življenje žensk tistega časa.

Podajte se po poti ženstvenosti med željo po spremembah in ohranitvijo ostankov preteklosti, med pravili in kršitvijo pravil, revolucijo običajev in obrambo tradicionalnih vrednot.

Prvih dvajset epizod serije “Raj za dame” si lahko že ogledate na Pickbox NOW, v naslednjih mesecih pa jih bo na voljo še 160.