Humoristična serija Zabavna ločenka

Zakaj si je vredno ogledati odlično komedijo s Courtney Cox v glavni vlogi

Humoristična serija Zabavna ločenka s priljubljeno igralko Courtney Cox (Prijatelji) prihaja na Pickbox! Od ustvarjalca humorističnih serij, kot so noro zabavni Mladi zdravniki (Scrubs), Billa Lawrencea, prihaja vseh šest sezon Zabavne ločenke.

Duhovita in topla humoristična serija, Zabavna ločenka, je v svojem bistvu serija o prijateljih, ki imajo krasne in zapletene odnose, predvsem pa dobre namene. Večinoma čas zapolnjujejo s pitjem rdečega vina in igro, ki so si jo sami izmislili, imenovano Penny Can.

COURTNEY COX V GLAVNI VLOGI

Zgodba se odvija v izmišljenem mestu Gulfhaven na Floridi z vzdevkom Cougar Town. Glavna junakinja je Jules Cobb (Courtney Cox), nedavno ločena ženska v štiridesetih, ki jo spremljamo, kako se sooča z novimi izzivi v življenju. Tu so še njen sin, najstnik Travis (Dan Byrd), njen bivši mož Bobby (Brian Van Holt), najboljša prijateljica Ellie (Christa Miller, Mladi zdravniki) in njena največja ljubezen, rdeče vino. Julesina družba, v kateri sta tudi njena prikupna pomočnica Laurie (Busy Philipps) in Josh Hopkins, lastnik lokala Grayson Ellis, je resda disfunkcionalna, vendar tudi skrbna in vdana. Najpomembnejše pa je, da jih povezuje izjemno prijateljstvo.

LJUBEZEN DO RDEČEGA VINA

Ena glavnih tem in rdeča nit te komedije je ljubezen do rdečega vina, ki ga vsa Julesina družba pije v hektolitrih, posebej Jules. Tako lahko vsako sezono pričakujete vse večje in večje kozarce, iz katerih pijejo vino. Denimo Jules najprej pije iz pretirano velikega kozarca, imenovanega „Veliki Joe“, ki ga zamenja z „Velikim Carlom“, ki je pravzaprav del svetilke. Pozneje izbere „Velikega Louja“ oziroma vazo.

ISKANJE LJUBEZNI

Tako kot vsaka prava zgodba je Zabavna ločenka zgodba o iskanju prave ljubezni. Courtney Cox kot ženska v štiridesetih, ki poskuša ponovno najti ljubezen, je sveži preobrat v svetu komedij. Svoja dvajseta in trideseta leta je preživela v zakonu in vzgajala sina, zdaj pa je znova v svetu zmenkov in iskanja partnerja, kar ni tako lahka naloga, je pa zanesljivo vir številnih nenavadnih in duhovitih zapletov.

Vseh šest sezon odlične humoristične serije Zabavna ločenka si nemudoma oglejte na Pickboxu!