Festival smeha na Pickboxu

Če potrebujete kozarček smeha, nekaj, kar vam bo na hladen večer dvignilo razpoloženje… S ponudbo genialnih humorističnih serij na Pickboxu so bolečine v trebuhu od smeha zagotovljene.

Postopač (Deadbeat)
Če verjamete v posmrtno življenje ali kakšno drugo vrsto reinkarnacije, vam bo ta serija prinesla povsem drugačno perspektivo in obilico smeha, povezano z življenjem po smrti. Če morda niste vedeli, a ste si vedno želeli – duhovom ni treba opravljati potrebe oz. hoditi na stranišče, ne morejo uživati opojnih substanc in če ste se kdaj znašli v situaciji, ko je zmanjkalo elektrike ali ste imeli težave z elektronskimi napravami, ste lahko prepričani, da so vpleteni duhovi. In še ena pomembna informacija – duhovi se lahko dotikajo drug drugega, ne morejo pa se dotakniti žive osebe. To je serija o nadnaravnem, v središču katere je jasnovidec Kevin Pacalioglu (Tyler Labine), ki rešuje različne težave z duhovi, da bi se v miru preselili v “večna lovišča”. Pri delu mu pomaga njegov najboljši prijatelj in preprodajalec mamil Roofie (Brandon T. Jackson).

Novopečeni dedek (Grandfathered)
Se spomnite čednega strica Jesseja ali Johna Stamosa iz serije Polna hiša? Še vedno je čeden in uspešen pri osvajanju dam ter živi vznemirljivo življenje. Nenadoma postane dedek, ko izve, da ima sina Geralda iz ljubezenskega razmerja, ki ga je imel pred 25 leti, Gerald pa ima hčerko. Nova družina spremeni tudi njegove življenjske navade.

Kdo bo koga (Get shorty)
Kriminalistična komedija s temačnim vzdušjem sloni na romanu Elmorja Leonarda in filmu iz leta 1995 o plačanem morilcu Milesu Dalyju (Chris O’Dowd), ki se trudi postati hollywoodski producent, da bi si pridobil zaupanje družine in kriminalno preteklost pustil za sabo. Ray Romano v seriji igra Ricka Moreweatherja, ki se z Milesom loti partnerskega posla.

Con Man
Komedija “Con Man” z igralcema Nathanom Fillionom in Alanom Tudykom je bila nominirana za dva emmyja. Serija je na neki način različica Tudykovih in Fillionovih resničnih izkušenj, ki sta jih pridobila kot igralca v znanstvenofantastični seriji in sta obiskovala znanstvenofantastične konvencije.

Celotno ponudbo humorističnih serij, v kateri so tudi legendarne jugoslovanske serije, kot sta Boljše življenje in Vroči veter, si oglejte na pickbox.tv