Feelgood serije na Pickbox NOW

Pickbox NOW ima kup serij in filmov ameriške in evropske produkcije, tokrat pa smo samo za vas izbrali nekaj feelgood serij, ki vas bodo razvedrile.

Zdaj je pravi čas za to, pomlad je pred vrati, mi pa moramo reševati svet s kavča! Zato se potopite v feelgood serije in se zabavajte ob Knjazu, Poirotu ter britanskih in ameriških komedijah.

Legendarni Knjaz

„Serija Največje svetovne zabave (Najveće svjetske fešte) predstavi 19 največjih in najbolj norih zabav na svetu. Polna je optimizma, veselja, pozitivnih čustev, kar vsi potrebujemo v teh dnevih koronavirusa in sicer,“ je izjavil legendarni scenarist, režiser in voditelj Robert Knjaz, ko je komentiral sodelovanje s Pickbox NOW.

V hvaljeni Knjazovi seriji Hrvaški velikani (Hrvatski velikani) boste izvedeli, kdo je skoval besedi sladoled in nosorog, kdo velja za hrvaškega Michelangela in še veliko zanimivih in resničnih dejstev o hrvaških velikanih! V dveh sezonah na zabaven način spoznajte številne zanimivosti o velikanih, kot so Nikola Tesla, Ivan Mažuranić in Ivana Brlić Mažuranić, Vatroslav Lisinski, Ivan Meštrović, Ruđer Bošković in številni drugi.

Klasika za dobre stare čase

Izmišljeni belgijski detektiv Agatha Christie: Poirot je eden najbolj znanih detektivov na svetu. Neverjetno je dejstvo, da se pojavi v 33 romanih in več kot 50 kratkih zgodbah priljubljene pisateljice Agathe Christie. V kultni seriji Poirota igra genialni David Suchet, za katerega lahko rečemo, da je določil slog detektiva. Vseh 13 sezon britanske detektivske serije Agatha Christie: Poirot (Agatha Christie’s Poirot) je dostopnih na Pickbox NOW.

Britanska in ameriška komedija

Vrnitev v življenje (Back to Life) je nova britanska komedija, ki obravnava odhod iz zapora in poskus novega začetka. Temelji na neobičajni premisi za komedijo. Tovrstna serija bi lahko bila tudi drama. Scenarij za duhovito, inteligentno, zabavno in s črnim humorjem začinjeno serijo je napisala izjemna Daisy Haggard (Episodes, Uncle) v sodelovanju z nagrajeno pisateljico Lauro Solon. Daisy Haggard spremljamo tudi v vlogi glavne junakinje Miri.

Premisa temne in zabavne komedije Kdo bo koga (Get Shorty) je zelo zanimiva –  plačani morilec iz Nevade poskuša postati slavni filmski producent v Hollywoodu, da bi za sabo pustil kriminal in bi mu spet uspelo pridobiti zaupanje svoje družine. V glavnih vlogah spremljamo Raya Romana in Chrisa O’Dowda, kritiki pa pravijo, da je to serija, ki jo moramo obvezno videti.

Sprostite se ob feelgood serijah na Pickbox NOW in svet rešite s kavča!