V temi (In the Dark):

Ekskluzivna premiera druge sezone na Pickbox NOW

Celotna nova sezona odlične kriminalistične komedije V temi (In the Dark) bo imela ekskluzivno premiero 13. julija na Pickbox NOW.

VSE SE VRTI OKROG MURPHY

Spremljamo zgodbe nenavadne in posebne punce Murphy, ki jo igra odlična Perry Mattfeld, in njene ekipe. Murphy je slepa, vendar nikomur ne dovoli, da bi se do nje vedel kot do žrtve ali nekoga, ki potrebuje pomoč. To je vsekakor ne ustavi, da ne bi vsak dan pila in iskala veliko fantov, s katerimi konča v postelji. Ne ovira je niti pri tem, da ne bi reševala umora svojega prijatelja, petnajstletnega prekupčevalca mamil, ki ga je našla mrtvega na ulici.

KAJ NAS ČAKA V DRUGI SEZONI?

Druga sezona se poglobi v življenje, ki se vrti okrog Upanja na vrvici, podjetja, ki trenira pse vodnike za slepe in v kateri delata Murphy in ekipa. Ko šefinja podzemlja Nia „ponudi“  Murphy, da bi skupaj z njeno ekipo delala zanjo, Upanje na vrvici postane krinka za pranje denarja.

Ob novih spletkah, pranju denarja, nezakonitih poslih, grožnji z orožjem in finančnem uradu za vratom, je na kocki vse več, nekateri pa ne prenesejo pritiska. Zanimiva, napeta in nenavadna druga sezona bo navdušila vse ljubitelje žanra kriminalk ter detektivk.

ZANIMIVOSTI O SERIJI

Zgodba deloma temelji na življenju Lorri Bernson, ki dela v šoli za urjenje psov za slepe, hkrati pa je svetovalka pri razvoju serije. Perry Matffeld je preživela veliko časa z Lorri, ko se je pripravljala na vlogo. Opazovala je njeno rutino in se učila od nje.

Serijo producira znani ameriški igralec, komik in producent Ben Stiller (Zoolander, Meet the Parents, Tropic Thunder). Glavna igralka Perry Matffeld je skromno komentirala delo s Stillerjem. Rekla je, da je navdušena, da jo je pohvalil, in včasih ne more verjeti, da pozna njeno ime.

Premiero druge sezone ekskluzivno glejte na Pickbox NOW od 13. julija!