Ekskluzivna premiera druge sezone odlične kriminalne serije

Druga sezona temačne komedije Kdo bo koga (Get Shorty) prihaja na Pickbox vsak ponedeljek od 24.septembra, takoj po ameriški premieri.

Po tem, ko smo si ogledali prvo sezono te duhovite, zabavne, a hkrati temačne kriminalne serije, ki temelji na istoimenskem romanu in filmu z Johnom Travolto v glavni vlogi iz leta 1995, druga sezona poleg novih igralskih imen, kot so Steven Weber, Andrew Leeds in Felicity Huffman, prinaša tudi nove neverjetne kriminalne zaplete s sumljivimi razpleti.

Spomnimo se, da je to zgodba o plačanem morilcu iz Nevade Milesu Dalyju (Chris O’Dowd), ki je skušal postati slavni filmski producent v Hollywoodu, da bi kriminal pustil za sabo in znova pridobil zaupanje svoje družine. Ko Miles spremeni kariero, spozna propadlega producenta nizkoproračunskih filmov Ricka Moreweatherja (Ray Romano), ki postane njegov poslovni partner.

“Rad igram pošasti in grozne like. To me je vedno privlačilo,” je povedal Chris O’Dowd. “Nikoli nisem imel rad nasilja in ne počutim se prijetno, ko gledam nasilje. Zato je ta serija včasih zahtevna. Čeprav ne mislim, da je Miles po naravi nasilen človek. Skuša biti nenasilen in se počutiti dobro, ko je to mogoče.”

V drugi sezoni se Miles Daly bori, da bi uresničil svoje ambicije kot filmski producent in družinski človek, vendar je njegov napredek ogrožen, ko FBI ozvoči njegovega partnerja Ricka.

Bolj umazano in nasilnejše od filma

Ray Romano, ki ga občinstvo pozna iz humoristične serije Vsi imajo radi Raymonda, je povedal o svoji vlogi: “Zabavno  je igrati človeka, ki je malce obupan, utrujen in tesnoben, saj smo vsi včasih taki. Sem velik oboževalec filma Kdo bo koga, toda to je drugače od filma in bolj umazano. Zdaj se malo več pojavljam v človeških dramah. Seveda imam rad tudi komedije, tako da je zmes teh dveh žanrov zame odlična. Toda vsi vemo, kako težko je doseči to.”

Vsi igralci pa se v nečem strinjajo – serija je v primerjavi s filmom veliko bolj umazana in nasilna. “Predstavljajte si, da obiskujete isti bar ob različnih urah skozi teden. Film je, kot bi šel v bar v soboto zvečer, ko so vsi v svojih najboljših opravah, vključno z barom. Mi, torej serija, pa pride v četrtek ob 3h zjutraj, ko so tla lepljiva, se prepirate s svojim dekletom in čakate račun, ki ga ne morete plačati,” je izjavil Chris O’Dowd.

Nove epizode druge sezone te temačne, a zabavne kriminalne serije si oglejte vsak ponedeljek od 24.septembra, takoj po premiernem predvajanju v Ameriki – samo na Pickboxu.