Reši tudi mene (Save Me Too) – druga sezona napetega trilerja!

Lennie James se vrača v drugi sezoni hvaljene britanske kriminalne serije Reši tudi mene (Save Me Too) –  premierno je na Pickbox NOW.

Serija Reši me (Save Me) je dobitnica nagrade za najboljšo dramsko serijo leta 2019, njen avtor, scenarist, režiser in glavni igralec, Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead), pa je dobitnik nagrade za najboljšega dramskega scenarista.

V šestih novih epizodah se Lennie James vrača v vlogo Nellyja Rowea, obupanega očeta, ki išče svojo pogrešano hčer. Njegovo iskanje bi imelo lahko grozne posledice.

KAJ PRIČAKUJEMO V DRUGI SEZONI?

Druga sezona inteligentnega trilerja prinaša kompleksno zgodbo, šokantne preobrate in poglobljena čustva.

Minilo je 17 mesecev, odkar je Nelly rešil ranljivo mlado Grace, medtem ko je iskal svojo izginulo hčer Jody. Lahko Grace pomaga razkriti sledi o Jodyjini usodi ali bo Nellyju pri njegovem iskanju hčere le škodovala? To je vprašanje, na katero poskuša odgovoriti druga sezona napete triler serije.

V ČEM JE SKRIVNOST?

Poleg izvrstnega scenarija, za katerega je James osvojil nagrado za najboljšega scenarista, moramo omeniti še odlično igralsko zasedbo. Ob Lennyju Jamesu igrajo Suranne Jones kot Jodyjina mama Claire, Stephen Graham kot Nellyjev najboljši prijatelj Melon ter Olivia Gray kot Grace.

Serija je uspešna tudi zaradi tega, ker je James zbral že znano produkcijsko ekipo, s katero je posnel kriminalno serijo Na dolžnosti (Line of Duty).

Obe sezoni hvaljene kriminalne serije Reši me (Save me) si oglejte na Pickbox NOW!