Diamanti, seks, družina in nasilje

Diamanti (Ice)

Diamanti, seks, družina in nasilje, to so besede, s katerimi lahko opišemo novo serijo Diamanti. Diamanti je ena tistih kriminalk, ki vas ves čas drži v napetosti in v vas vzbudi željo po tem, da bi odkrili, kaj sledi. Izstopa in blesti prav v tem, da se vse odvija hitro in nepovratno. Zgodba, umeščena v Los Angeles, se vrti okrog družinskega posla, prodaje diamantov.

CAM GIGANET KOT JAKE GREEN

Briljantni Cam Giganet (The O.C.) navdušuje v vlogi Jaka, ki se nikoli ne odpove cigaretam. Daje vtis močnega tipa, ki ne govori veliko, vendar vedno ve za tri korake naprej, kaj bo naredil.

Njegova bivša žena je Ava, ki jo igra Audrey Marie Anderson, znana po vlogi v seriji Arrow. Jake in Ava še vedno občasno spita skupaj. Imata tudi hčerko.

JEREMY SISTO KOT FREDDY GREEN

Tu je tudi Freddy, Jakov brat, ki ga igra briljantni Jeremy Sisto. Znan je po vlogah v priljubljenih serijah Pod rušo ter Zakon in red, tokat pa igra neodgovornega brata, ki ubije nekega prekupčevalca z diamanti in s tem vso družino pripelje v nori svet kriminala.

ZLIKOVCI

Briljantno vlogo je ustvaril tudi priljubljeni igralec Donald Sutherland (Prevzetnosti in pristranost, Aurora Borealis, Igre lakote in številne druge) kot Pieter Van De Bruin, kruti kupec diamantov.

Britanska igralka Judi Shekoni, znana po vlogi v filmu Ali G Indahaus in vlogah v serijah, kot so Na kraju zločina, Kralj Queensa in druge, igra najmočnejšo zlikovko, Lady Rah. Ima brazgotine na hrbtu in vojsko seksi moških in žensk, ki jo vedno spremljajo.

Napeto kriminalko Diamanti o norem svetu diamantov glejte na Pickbox NOW!