Diamanti (Ice)

Nova dramska kriminalna serija o diamantih

Dramska kriminalna serija Diamanti (Ice) je zbrala močno ekipo – tvorec serije je scenarist in režiser Robert Munic (Imperij), v glavnih vlogah pa nastopajo priznani igralci Donald Sutherland (Igre lakote in številni drugi), Jeremy Sisto (Zakon in red, Pod rušo) in Cam Gigandet (O.C.). Obe sezoni napete kriminalne drame sta prišli na Pickbox!

KRIMINALNA SERIJA O PREPRODAJALCIH DIAMANTOV

Serija Diamanti (Ice) sledi družini iz Los Angelesa z dolgo tradicijo trgovanja z diamanti. Brata Jake (Cam Gigandet) in Freddy Green (Jeremy Sisto) delata za družinsko podjetje Green & Green Diamond, ki se ukvarja s prodajo diamantov. So obrtniki, ki morajo natančno poznati to umetnost, njihovo družinsko bogastvo pa izvira še iz časa bega iz Evrope pred holokavstom.

Ko Freddy, ki je odvisnik od mamil, ubije znanega dobavitelja diamantov, mora njegov odgovornejši brat Jake rešiti njega in družinsko podjetje. Družina Green se naenkrat znajde v podzemlju diamantnega sveta. Sodelovati morajo z zločinci, preprodajalci krvavih diamantov, opravka pa imajo tudi z okrutnim šefom diamantnega kartela, Pietrom Van De Bruinom (Donald Sutherland).

NORI SVET DIAMANTOV

V seriji Diamanti (Ice) boste videli svet, ki si ga redko lahko ogledate (ali nikoli) – podzemni svet trgovine z diamanti in zločine, ki se dogajajo zaradi teh bleščečih draguljev. Izviren in svež triler ponuja več kot le dobro zabavo.

Potopite se v svet diamantov in se zabavajte ob dveh sezonah sveže dramske kriminalne serije Diamanti (Ice) na Pickboxu!