Če še niste preboleli serije Afera, je Dr. Fosterjeva pravo zdravilo za vas

Na Pickboxu si lahko že zdaj ogledate prvo in drugo sezono vznemirljive psihološke dramske serijo o zdravnici, katere na videz popolno življenje se poruši, ko izve za moževo varanje.

Serija Dr. Fosterjeva je osvojila številne nagrade, kot so TV Choice Awards UK, National Television Awards in Broadcasting Press Guild Awards leta 2016, glavna igralka Suranne Jones, ki igra zdravnico Gemmo Foster, pa je osvojila nagrado BAFTA za najboljšo glavno igralko in nagrado Broadcasting Press Guild.

V prvi sezoni spremljamo življenje Gemme Foster, ki živi popolno zasebno in poslovno življenje. Ko pa posumi, da jo mož Simon (Bertie Carvel) vara, se njeno življenje spremeni v kaos in dramo. Ko laži in izdaje pridejo na svetlo, njeno zasebno in poklicno življenje uideta nadzoru, medtem ko se njen sin edinec Tom (Tom Taylor) oddalji od nje. Njen maščevalni načrt postane neusmiljen.

V drugi sezoni spremljamo vrnitev Simona v mesto, v središče zgodbe pa je postavljena njegova mlada ljubica Kate (Jodie Comer). “Osebno se mi zdi to zelo vznemirljivo, saj bodo ljudje v drugi sezoni končno lahko spoznali Kate kot osebo. Do zdaj je bila znana samo kot “druga ženska”, zato mislim, da je potrebno ponuditi ljudem drugo perspektivo”, je povedala Suranne Jones.

Razkrila je tudi, da skorajda ne bi podpisala pogodbe za sodelovanje v drugi sezoni serije. “Moje zgodbe je bilo konec”, je rekla in dodala: “Ko so mi povedali, kakšno bo nadaljevanje, se mi je zdelo, da na televiziji še ni bilo česa takega. Zdaj končno vidimo, kaj natančno se dogaja, ko morajo ločenci živeti skupaj in biti hkrati starši otroku. Taka situacija je lahko precej neprijetna. Izdaja ljudi prisili, da počnejo grde stvari,” je še povedala igralka, katere vloga je v drugi sezoni bolj temačna in izkrivljena.

Obe sezoni te vznemirljive psihološke drame si lahko že danes ogledate na pickbox.tv!