Kdo je morilec: ┼żena, sobarica ali duhovnik?

Prepoznaven britanski smisel za detektivke, dramo in kriminal je dostopen na Pickbox NOW

Velika Britanija je specifi─Źna po marsi─Źem, toda samo britanske detektivske serije lahko gledalce iz epizode v epizodo prikujejo pred male zaslone. Skrivnostni umori, nepri─Źakovani zapleti in nenavadni junaki, obi─Źajno v turobnem de┼żevnem okolju, gledalca spremenijo v detektiva, ki posku┼ía odkriti morilca skupaj z brez─Źasnimi detektivi, kot so Hercule Poirot, in┼ípektor Morse, Jack Frost in ┼ítevilni drugi.

Vse sezone britanskih detektivskih serij, ovite v tan─Źico skrivnosti, so dostopne na Pickbox NOW!

Agatha Christie: Poirot (Agatha ChristieÔÇÖs Poirot)

Poskusite re┼íiti nekatere najbolj neverjetne zlo─Źine z najbolj priljubljenim detektivom vseh ─Źasov ÔÇô Poirotom, ki ga igra izjemni igralec David Suchet! Vseh 13 sezon brez─Źasne detektivske serije┬áPoirot┬á(Agatha ChristieÔÇÖs Poirot)┬áje dostopno na Pickbox NOW.

Inšpektor Morse (Inspector Morse)

Na lestvici 100 najbolj┼íih britanskih serij vseh ─Źasov je In┼ípektor Morse na 42. mestu. V glavni vlogi je John Thaw kot in┼ípektor Morse, igralec pa je rekel, kako u┼żiva v tem, da je njegov junak povsem druga─Źen od Poirota. Namre─Ź, ─Źeprav je genialen, Morse nima vedno prav. Pogosto aretira napa─Źnega ─Źloveka ali narobe sklepa. Vseh 12 sezon detektivske serije┬áje dostopno na Pickbox NOW.

Umori na pode┼żelju (Midsomer Murders)

Priljubljena serija, posneta po nagrajenih detektivskih romanih Caroline Graham, ima obo┼żevalce po vsem svetu in ┼íe vedno privablja novo ob─Źinstvo, dobre kritike in nadarjene igralce. Na videz idili─Źno ┼żivljenje v angle┼íki vasi v okro┼żju Midsomer skriva veliko skrivnosti, izsiljevanj, spletk, prevar, pre┼íu┼ítvovanja in celo umore. Vse pa mora razkriti in┼ípektor Barnaby.

V Frostovem slogu (A Touch of Frost)

Dolgotrajna in genialna televizijska serija,┬áFrostov pristop,┬átemelji na romanih pisatelja R. D. Wingfielda. V glavni vlogi spremljamo Davida Jasona kot Jacka Frosta, izku┼íenega in predanega detektiva, ki ima pogosto te┼żave s svojimi nadrejenimi. Vseh 15 sezon detektivske serije je dostopno na Pickbox NOW.