Objavljeno: 20. novembra 2020.

 

BLACK FRIDAY NA PICKBOX NOW

40 % POPUSTA NA VSE PAKETE

Ne zamudite odličnega popusta Black Friday, ki traja do ponedeljka, 30.11.2020. Prijavite se na www.pickboxnow.com in prihranite 40 % s katerimkoli paketom.

TRAJNI POPUST NA KATERIKOLI PAKET

Aktivirajte katerikoli paket Pickbox NOW s 40 % popusta, ki ga boste ohranili, vse dokler boste uporabljali storitev. Kako izkoristiti popust? Prijaviti se morate na www.pickboxnow.com ter izbrati kategorijo Profil > Aktivacija > Izberite paket > Aktivirajte paket > in v polje Imam kodo za popust vnesti kodo za popust:

BLACK40SI

za 28,8 € namesto 48 € lahko vse leto gledate brez omejitev

za 15 € namesto  25 € dobite 6 mesecev predplačila na Pickbox NOW

za 3 € namesto 5 € vstopite v svet Pickboxa NOW za 1 mesec

*Popust velja do preklica paketa

 

PREMIERE IN NOVE SERIJE

Ena sama skrivnost iz preteklosti lahko uniči popolno življenje, ki ga gradimo leta, saj resnica vedno prdie na dan. Oglejte si zgodbo v napeti premieri serije Sestra (The Sister). Avstralski psihološki triler Vse njene skrivnosti (The Secrets She Keeps) je posnet po neverjetnih resničnih dogodkih, opisanih v triler romanu avstralskega pisatelja Michaela Robothama z istim naslovom. Poleg odličnih premier si lahko ogledate še celotno serijo Razvratnež (Rake) ter mini serijo Skrivnost (The Secret).

 

BOŽIČNA FILMSKA ČAROVNIJA

Tudi letos vas božična filmska čarovnija čaka na Pickbox NOW. 🎄🎁❤ Nasmejte se in naj vam srca ogrejejo božični filmi, ki jih bomo nanizali tekom novembra in decembra. Nekateri izmed filmov, ki si jih že lahko ogledate, so Božično drevo (Rooftop Christmas Tree), Božične sanje (My Christmas Dream), Božič za vedno (Forever Christmas), Božični izlet (Holiday Road Trip) in Božiček na sodišču (Defending Santa). 🎄🎬

Ne zamudite priložnosti za aktivacijo popusta s katerimkoli paketom ter uživajte v hitih med serijami in filmih brez oglasov na svoji najljubši napravi in brez pogodbenih obveznosti.

Ne pozabite – popust lahko izkoristite do 30.11.2020.