Tisoče ur vrhunskih serij, risank in flmskih klasik čaka na tvoje oči

BREZ OMEJITEV IN PREVEDENO

Več kot 3000 ur serij in filmov najboljših produkcijskih hiš, kot so Disney, BBC, CBS, Sony, MGM, ABC, Starz in ITV, si oglej brez omejitev, kadarkoli in kjerkoli. Vedno si lahko ogledaš celotno vsebino.

REGISTRIRAJ SE BREZPLAČNO

NA VEČ
NAPRAVAH

Izberi dve ali celo tri naprave, na katerih si lahko ogledaš celotno vsebino v ponudbi Pickboxa. Računalnik, mobilnik, tablični računalnik ali Chromecast v katerikoli kombinaciji.

PREVERI NAPRAVO

BREZ POGODBENIH OBVEZNOSTI

Izberi zase najustreznejši paket. Vsi paketi so brez pogodbenih obveznosti. Aktiviraj z računalnikom ali pametnim televizorjem in brez omejitev glej vso vsebino na več napravah hkrati.

PREKINI POGODBE

Od vseh serij, filmov in risank v naši ponudbi te ločijo trije koraki:

Brezplačna registracija - brezplačno se registriraj in si oglej celotni katalog vsebin, ki so trenutno na voljo. Če si hočeš z užitkom ogledati najdene vsebine, nadaljuj z 2. korakom in upoštevaj navodila...

Aktivacija računa - izberi zase najustreznejši paket (pssst - NAJBOLJŠI paket je res najboljši). Pickbox lahko aktiviraš na več načinov: s kartico in PayPalom.

Glej in uživaj - uživaj v celotni ponudbi Pickboxa na najmanj dveh napravah po svoji izbiri. Z izbiro paketa NAJBOLJŠI prihrani 12€ in uživaj v ločljivosti HD ter v ogledu na treh napravah hkrati kadarkoli in kjerkoli.

PICKBOXOVI PAKETI