5 idealnih serij za novo leto

Če ste se za praznovaje novega leta odločili ostati doma, je tu seznam najboljših petih serij! Predstavljamo vam serije na Pickbox NOW, ki so idealne za binganje še po polnoči, ko lahko z njimi srečno zajadrate v novo leto.

Cardinal – detektivska serija

V glavni vlogi te genialne kanadske detektivske serije igra Billy Campbell (The Killing, Moon Over Miami, Once and Again), ki je nedavno obiskal Zagreb. Mračno vzdušje in srhljiva zgodba spominjata na skandinavske noir serije. V središču zapletene zgodbe je preiskava umora in skrivnostnega glavnega junaka Johna Cardinala. Za to vlogo so Billyja Campbella nominirali za prestižno nagrado emmy. Vse tri sezone so dostopne na Pickbox NOW, kar pomeni, da lahko v njih uživate dolgo v noč.

Moč (Power) – glamurozna kriminalistična serija

Vrhunska kriminalistična drama v produkciji raperja 50 Centa se vrti okrog denarja, seksa, drog in moči. Glavni junak je Ghost, ki se ga drži sloves vplivnega razpečevalca in močne ulične inteligence. Vodi priljubljen nočni klub, ki ga uporablja za krinko za posle, povezane z drogo, navzven pa se kaže kot urejen družinski človek. Druga polovica šeste sezone se nadaljuje takoj po novem letu, zato je zdaj idealen čas za ogled prvih desetih epizod šeste sezone.

Valkira (Valkyrien) – nordijski triler

Ta nordijska serija uspešno združuje elemente skandinavskega noirja, medicinske serije in trilerja. Zgodba je zelo zanimiva. Pod trgom v Oslu se Leif Lien pripravlja na sodni dan. Vse je uredil za doktorja Ravna Eikangerja, ki tam opravlja nezakonite raziskave ter zdravi zločince in nujne primere, ki pomoči ne morejo poiskati v običajni bolnišnici. Serija ima eno sezono, kar pomeni, da je idealna za binganje za eno noč.

Tujci (Strangers) – britanska kriminalistična serija

Od producentov serije The Missing prihaja nova serija Tujci (Strangers), ki je požela same pohvale tako pri gledalcih kot kritikih. Je ena najbolj gledanih serij na Pickbox NOW, navdušila pa vas bo z igro, zanimivo zgodbo in osupljivimi preobrati. V središču je univerzitetni profesor Jonah Mulray (John Simm), ki se mu življenje postavi na glavo, ko izve, da je njegova žena umrla v prometni nesreči blizu Hongkonga. Sede v letalo za Hongkong, da bi identificiral truplo. Sam, v povsem neznanem okolju, obkrožen s krajevnimi policisti, ki delajo preveč za premalo denarja, Jonah odkrije, da nesreča sploh ni to, kar se zdi.

Agatha Christie: Poirot (Agatha Christie’s Poirot)– britanska detektivska serija

Najbolj priljubljena detektivska serija vseh časov je idealna za silvestrovo. Vseh 70 epizod je dostopnih na Pickbox NOW, vsaka pa je priredba romana ali kratke zgodbe Agathe Christie. Poirot, ki ga igra legendarni David Suvhet, je glavni detektiv v preiskavi zločinov in idealni partner za silvestrovo!

Izberite serijo, ki jo želite gledati, in novo leto pričakajte ob Pickbox NOW!