25 novih filmov, v katerih igrajo vrhunski hollywoodski igralci

Filmski sladokusci se bodo julija razveselili filmskih novosti na Pickboxu. Kar 25 novih filmov, in to filmskih klasik z vsebinami, ki jih morate videti, si lahko ogledate takoj. Kot dodatno ugodnost je Pickbox uvedel 30 brezplačnih dni za vse tiste, ki še ne vedo, kako zelo jim bodo všeč serije in filmi v ponudbi. V nadaljevanju vam predstavljamo vsebine in igralce, ki jih boste julija spoznali v naši spletni videoteki.

Na seznamu so tudi tri oskarjevke

Nicole Kidman, Julianne Moore in Meryl Streep so stare znanke vseh filmskih fanatikov, skupaj pa lahko naštejejo 27 nominacij za oskarja in kar pet osvojenih kipcev. Na Pickboxu jih boste videli v  izjemni drami Ure (Hours), ki temelji na istoimenskem, s pulitzerjem nagrajenem romanu. Film prikazuje življenje treh žensk iz različnih desetletij, med katerimi je ena Virginia Woolf, znana pisateljica. Film govori o bipolarni motnji, depresiji in nesrečnih zakonih. „Čeprav je film nekoliko depresiven, gledalcem predstavi čustveno popotovanje in se ponaša z odlično igro na enem mestu“, so se razpisali svetovni mediji po predvajanju filma v kinematografih po vsem svetu.

Tim Roth in Antonio Banderas sta del odlične antologijske komedije Štiri sobe (Four Rooms)– Režisersko ekipo v tem izjemnem filmu sestavljata Robert Rodriguez in Quentin Tarantino. Zgodba se odvija v hotelu Mon Signor v Los Angelesu. Tim Roth igra hotelskega vratarja, ki se že prvega dne na delovnem mestu spopade s štirimi sobami: s sobo za mladoporočence, sobo 404, sobo 309 in apartmajem na vrhu. V vseh sobah bivajo različni gostje, ki bodo vratarja zmedli, ga spravili ob pamet in razjezili.

Ewan McGregor, Josh Brolin in Nick Nolte bodo poskrbeli za kanček groze v med kritiki dobro sprejetem filmu Nočni čuvaj (Nightwatch), ki so ga posneli po danski predlogi Nattevagten. Režiser Ole Bernedal je za ta film osvojil kar dve nagradi, in sicer eno za najboljšega režiserja. Film nam predstavi življenje Martina, študenta prava, ki dobi delo nočnega čuvaja v bolnišnični mrtvašnici. Zaradi nenehnih umorov vso pozornost usmerijo nanj, kot glavnega osumljenca. Ko ga državne službe obtožijo, se Martina trudi oprati svoje ime in najti storilca.

 In to še ni vse!

Vincent Cassel, Ashton Kutcher, Ben Stiller, Drew Barrymore, Heath Ledger, Cate Blanchett, Adrien Brody, Ben Addleck, Gary Sinise, Liv Tyler, Frances O’Connor, Sophia Loren, Julia Roberts, Anthony Hopkins, Gwyneth Paltrow, Jake Gyllenhaal, Matt Damon, Edward Norton in John Malkovich so le nekatera imena, ki jih boste videli v novih filmih na Pickboxu. Za celotno ponudbo filmov pojdite na www.pickbox.tv in ob najboljših filmih uživajte v toplem in vznemirljivem poletju!